| | | | |

Kesälätsä meille, teille ja kaverille?

IMG_2152

IMG_2144

IMG_2130

 

IMG_2112

IMG_2119

 

Juhannuksesta alkaa kesä. Ja oman lomani alun kunniaksi tämän viikon kierrätysvinkki on toki kesälätsä, sellainen joka sopii päähän kuin päähän, niin aurinkoisena kuin vähän tuulisenakin päivänä.

 

Ompelin näitä kolmessa eri värissä vanhoista verhoista ja lakanoista. Ja koska on mukava ommella sarjatyönä, ompelin näitä enemmän kuin pelkkiin omiin tarpeisiimme. Ja sehän on toki merkki siitä, että luvassa on arvonta!

 

Yksi VIHREÄ kesälätsä arvotaan kaikkien tähän tekstiin kommentoijien kesken. Muita värejä voi yrittää saada itselleen bongaamalla pipojen kuvia esim. facebookista ja Instagramista, joihin pipoja tulee myös arvottavaksi. Kuvissa tulee olemaan tiedot arvonnasta, joten ihan kaikki ei välttämättä ole arvottavana. Kuvia saattaa tulla myös muuallekin kuin omille tileilleni, joten kannattaa seurata vinkkejä.

 

Kaikki pipot on ommeltu kierrätysmateriaalista kissataloudessa. Ne ovat yksilöllisiä, ja sopivat noin 2-5 vuotiaalle lapselle. Kunkin kuvan yhteydessä mainitaan arvonta-aika, ja olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin tuotteiden postittamista varten. Onnea kaikille!

Vihreän kesälätsän arvontaan voi siis osallistua kommentoimalla tämän tekstin kommenttikenttään. Arvonta-aikaa on torstai-iltaan 25.6 kello 22:00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

IMG_2178

IMG_2163

IMG_2098

Similar Posts

35 Comments

  1. mukana arvonnassa.tarttisin meijän pitkätossulle uuden kesälätsän tarhalle ku loma kohta jo loppuu ja vanhat lätsät ei kelpaa

  2. Olisipa mieluinen yllätys jos yksi lippis muuttaisi meille. Se olisi varmasti kesän suosikki <3

  3. Mukana! Meiltä löytyisi kaksikin ikähaarukkaan istuvaa kiistelemään kesän kivoimmasta lakista 🙂

  4. Ehdottomasti mukana! Meillä kaksi lasta, joten tulee kyllä tarpeeseen.

  5. Mukana arvonnassa! Omaa lasta ei ole, mutta läheisen veijaripojalle lätsä sopisi iän ja värin puolesta tosi hyvin yhteen! 🙂

  6. Ihana kesä hattu. Toivottavasti ilma lämpiäisi kunnolla niin pääsisi käyttämään kesä vaatteitakin. Eli mukana ollaan

  7. Ihania! Joskus on tullut itekin ommeltua tuon tyyppisiä, mutta toisten tekemät on jotenkin aina paljon kivempiä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.