| | | |

Oodi Verson Puodille

IMG_2977

IMG_2865

IMG_2853

IMG_2832

 

Olen aiemmin suunnannut kangasrahani yleensä sellaisiin nettikauppoihin, joiden suuri osa valikoimasta on luomupuuvillaista. Verson puotia on hehkutettu, ja nyt minäkin sorruin sillä valikoimissa oli mukavasti myös luomuisia vaihtoehtoja. Tosin tällä kertaa ostin muutakin, sillä joskus sitä sortuu vahvempikin ihminen kauniiden kankaiden äärellä.

 

Olen ihastunut violettiin. Tuohon tummaan paholaiseen, joka jopa froteena näyttää niin syötävän hyvältä lapsen päällä. Aivan paras materiaali kesäleikkeihin mekon muodossa, niin hyvä, että sopisi vaikka shortseiksikin jos olisin älynnyt ostaa kangasta yhtään enemmän. Jemma-mekot sulattivat myös lasten sydämet, ja näitä kaihoisasti katseltiin monena iltana ennen ensimmäistä sovitusta.

 

Keltainen Kero sopi Jemman kanssa kaveriksi kuin nenä päähän. Tätäkin ostin aavistuksen liian vähän, mutta jotenkin sain kuitenkin leikattua kahdet leggingsit ja yhden mekon. Tai no yhdet caprit, ja toiset juuri sopivat leggingsit.

 

 

Ja sitten se Mummolan tuntu. Kuosi, joka on vaivannut minua jo liian pitkään. Ensin jäin ilman, sen jälkeen päätin olla ostamatta kun ei ollut muuta kivaa saatavilla. Nyt vihdoin sain sitä ompelukoneen alle, ja lopputulos on yhä silmiä hivelevän kaunis. Tällä kuosilla ei vaan voi epäonnistua, ei sitten mitenkään. Oih, ja kiitos!

 

IMG_2906

IMG_2923

IMG_2811

IMG_2924

IMG_2867

IMG_2819

IMG_2823

Similar Posts

4 Comments

    1. Kiitos Kätsä! Nämä kankaan on ihania, itse kaipaan kyllä välillä myös sellaista värien harmoniaa, jota löytyy kyllä sitten muista kaupoista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *