| |

Kierrätysnahkainen puhelimen suoja

toukokuu15 177

toukokuu15 165

toukokuu15 175

 

Mennä päräytin ja ostin uuden puhelimen pari viikkoa sitten. Kotiin päästessäni tajusin ettei puhelin mahdu enää rahapussiini vaan se tarvitsisi uuden oman kotelon, jonkinlaisen taskun.

 

Ompelin heti suoraan kaksi. Toinen vanhasta nahkahameesta ja toinen vanhasta nahkaessusta. Ruskea pääsi heti käyttöön reissullamme ja on ollut yllättävän toimiva. Nämä oli äärimmäisen helppo tehdäkin ja on varmasti loistava lahjaidea myös kevään valmistujaislahjoiksi. Taskuja voi koristella vielä napeilla tai vaikka kirjonnalla.

 

Nahan ompelussa on tärkeä muistaa ettei siinä voi käyttää nuppineuloja. Kaikki neulan tekemät pistot jäävät näkyviin ja on kerralla saatava juuri oikea ommel. Tästä syystä suosittelen testiompeleita ennen oikeaan työhön ompelemista. Itse valitsin paksun nahkaneulan, paksut tikkauslangat ja jouduin vielä rassaamaan alalangan kireyttäkin ennen oikean tikin löytymistä.

 

Yksinkertainen toimii minulle. Paitsi puhelimen suhteen taisin kasvaa astetta vaativammaksi.

 

toukokuu15 159

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.