-Supersuositut käsityöohjeet

Kierrätysnahkainen puhelimen suoja

toukokuu15 177

toukokuu15 165

toukokuu15 175

 

Mennä päräytin ja ostin uuden puhelimen pari viikkoa sitten. Kotiin päästessäni tajusin ettei puhelin mahdu enää rahapussiini vaan se tarvitsisi uuden oman kotelon, jonkinlaisen taskun.

 

Ompelin heti suoraan kaksi. Toinen vanhasta nahkahameesta ja toinen vanhasta nahkaessusta. Ruskea pääsi heti käyttöön reissullamme ja on ollut yllättävän toimiva. Nämä oli äärimmäisen helppo tehdäkin ja on varmasti loistava lahjaidea myös kevään valmistujaislahjoiksi. Taskuja voi koristella vielä napeilla tai vaikka kirjonnalla.

 

Nahan ompelussa on tärkeä muistaa ettei siinä voi käyttää nuppineuloja. Kaikki neulan tekemät pistot jäävät näkyviin ja on kerralla saatava juuri oikea ommel. Tästä syystä suosittelen testiompeleita ennen oikeaan työhön ompelemista. Itse valitsin paksun nahkaneulan, paksut tikkauslangat ja jouduin vielä rassaamaan alalangan kireyttäkin ennen oikean tikin löytymistä.

 

Yksinkertainen toimii minulle. Paitsi puhelimen suhteen taisin kasvaa astetta vaativammaksi.

 

toukokuu15 159

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Natsimutsin joulufiilis

    Aina välillä mietin miten nämä asiat muissa kodeissa hoidetaan. Kun päiväkodista ilmoitetaan ettei homma nyt toimi, mitä tehdä?

Tossutehdas

En yleensä tee tilaustöitä. Muskarituttumme halusi kuitenkin samanlaiset tossut mitkä tein IsoSiskolle talvella, joten pitkän harkinnan jälkeen suostuin ompelemaan samanlaiset

Lasten taidefestivaali Hippalot 2015

  Lapset ovat oppineet jo kesän kohokohdan. Minä aloin odottamaan esitettä jo kesäkuun ensimmäisinä päivinä ja lapset kyselivät mahdollisia esiintyjiä.

Suunta muuttuu

  Olenkin jo pitkään elänyt tasaista elämää. Töitä, lasten nouto päiväkodista, blogitekstejä johonkin väliin, marttailua, neulomista, ompelua, lasten kanssa ulkoilua,