-Supersuositut käsityöohjeet

Kierrätysnahkainen puhelimen suoja

toukokuu15 177

toukokuu15 165

toukokuu15 175

 

Mennä päräytin ja ostin uuden puhelimen pari viikkoa sitten. Kotiin päästessäni tajusin ettei puhelin mahdu enää rahapussiini vaan se tarvitsisi uuden oman kotelon, jonkinlaisen taskun.

 

Ompelin heti suoraan kaksi. Toinen vanhasta nahkahameesta ja toinen vanhasta nahkaessusta. Ruskea pääsi heti käyttöön reissullamme ja on ollut yllättävän toimiva. Nämä oli äärimmäisen helppo tehdäkin ja on varmasti loistava lahjaidea myös kevään valmistujaislahjoiksi. Taskuja voi koristella vielä napeilla tai vaikka kirjonnalla.

 

Nahan ompelussa on tärkeä muistaa ettei siinä voi käyttää nuppineuloja. Kaikki neulan tekemät pistot jäävät näkyviin ja on kerralla saatava juuri oikea ommel. Tästä syystä suosittelen testiompeleita ennen oikeaan työhön ompelemista. Itse valitsin paksun nahkaneulan, paksut tikkauslangat ja jouduin vielä rassaamaan alalangan kireyttäkin ennen oikean tikin löytymistä.

 

Yksinkertainen toimii minulle. Paitsi puhelimen suhteen taisin kasvaa astetta vaativammaksi.

 

toukokuu15 159

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Tilkkupeitto Kasvisto

Iso tilkkupeitto, Kasvisto-peitto

Ison tilkkupeiton voi ommella myös pikselimäisesti, kuten tämän Kasvisto-peiton. Ohje löytyy kokonaisuudessaan uusimmasta Taito-lehdestä.

Kierrätystuliaisia mökille

      Olemme tänä kesänä päässeet mökkeilyn makuun. Tai no oikeastaan kyseessä on äitini kesäkoti, mutta mökkeily nimenä sopii

Hellehatun kaava ja ompeluohje

Yksi kesän tärkeimmistä päähineistä on toki hellehattu. Sen lieri voi olla iso, kapea tai jotain siltä väliltä, ja sen voi