|

Kesän kuumin blogi?

toukokuu15 075

toukokuu15 084

Tänä kesänä Mehukekkerit on ensimmäistä kertaa ehdolla Blogigaalassa. Kyseessä on Blogiringin Kesän kuumimman blogin äänestys, ja meitä voi käydä äänestämässä Lifestyle-kategoriassa.

Äänestäjille palkintona on Arabian Kesäkattaus-tuotepaketti, jonka arvo on 350€. Huikeaa siis, ja oikeastaan jo sen takia kannattaa äänestää. Ihan sitä oikeasti suosikkiblogia, oli se sitten Mehukekkerit tai joku muu. Niitä muita hyviä on myös paljon, minä vieläkin pähkäilen ketä äänestäisin leivonta- tai ruokablogeista. Vaikeita päätöksiä.

toukokuu15 085

Miksi sitten Mehukekkereitä kannattaisi äänestää? No me emme taatusti jää kesätauolle, hommasin juuri uuden kamerankin ja Instagramkin päivittyy enemmän kuin aikoihin. Twitteriä yritän opetella käyttämään ja IsoSisko on innostunut kuvaamaan teille kiipeilyvideoita, minä sitten kaikkea muuta sekalaista.

Haluaisin luvata myös paljon kesäisiä arvontoja ja lahjoja teille. Ehkä sellaisia onkin luvassa, toivon kovasti niin. Odotan kesälomaa ja virkkaushetkiä hiekkalaatikon äärellä, lenkkeilyä ilman tarkkaa suuntaa ja vesileikkejä lasten kanssa rannalla. Lässääntyneitä mansikoita, nuukahtaneita basilikoja ja jännittämistä saadaanko tänä vuonna omenoita. Paljon kesämekkoja, kesäpaitoja ja jotain ideaa siitä miten rikkinäiset alusvaatteet voi kierrättää. Viikonloppujen kierrätyshaaste jatkuu siis koko loppuvuoden ja ideoita saa niihin saa myös toivoa.

Tästä on tulossa hieno kesä! Käy siis äänestämässä suosikkiasi!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *