-Supersuositut käsityöohjeet

Kesän kuumin blogi?

toukokuu15 075

toukokuu15 084

 

Tänä kesänä Mehukekkerit on ensimmäistä kertaa ehdolla Blogigaalassa. Kyseessä on Blogiringin Kesän kuumimman blogin äänestys, ja meitä voi käydä äänestämässä Lifestyle-kategoriassa.

 

Äänestäjille palkintona on Arabian Kesäkattaus-tuotepaketti, jonka arvo on 350€. Huikeaa siis, ja oikeastaan jo sen takia kannattaa äänestää. Ihan sitä oikeasti suosikkiblogia, oli se sitten Mehukekkerit tai joku muu. Niitä muita hyviä on myös paljon, minä vieläkin pähkäilen ketä äänestäisin leivonta- tai ruokablogeista. Vaikeita päätöksiä.

 

toukokuu15 085

 

Miksi sitten Mehukekkereitä kannattaisi äänestää? No me emme taatusti jää kesätauolle, hommasin juuri uuden kamerankin ja Instagramkin päivittyy enemmän kuin aikoihin. Twitteriä yritän opetella käyttämään ja IsoSisko on innostunut kuvaamaan teille kiipeilyvideoita, minä sitten kaikkea muuta sekalaista.

Haluaisin luvata myös paljon kesäisiä arvontoja ja lahjoja teille. Ehkä sellaisia onkin luvassa, toivon kovasti niin. Odotan kesälomaa ja virkkaushetkiä hiekkalaatikon äärellä, lenkkeilyä ilman tarkkaa suuntaa ja vesileikkejä lasten kanssa rannalla. Lässääntyneitä mansikoita, nuukahtaneita basilikoja ja jännittämistä saadaanko tänä vuonna omenoita. Paljon kesämekkoja, kesäpaitoja ja jotain ideaa siitä miten rikkinäiset alusvaatteet voi kierrättää. Viikonloppujen kierrätyshaaste jatkuu siis koko loppuvuoden ja ideoita saa niihin saa myös toivoa.

 

Tästä on tulossa hieno kesä! Käy siis äänestämässä suosikkiasi!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Näyttävä keksilinna ja arvonta!

    Kesäjuhlissa kakku kaipaa välillä jotain uudistusta, ja varsinkin lastenjuhliin keksilinna toimii loistavasti kakun korvikkeena. Keväällä saimmekin haasteeksi tehdä

Pienten puolesta

Kuukausi sitten päiväkodin syksyn vanhempainillassa oli rentoa keskustelua lasten kevätretkestä, sukkien myynnistä ja yhteisistä leikeistä. Me aikuisetkin hieman jopa pistimme

Hyvän mielen vaatekaappi

Kävin viime viikolla Marttojen järjestämässä Garderobi-koulutuksessa, ja sieltä inspiroituneena lukaisin flunssan kourissa vihdoin pari viikkoa pöydällä odottaneen Rinna Saramäen “Hyvän