| | |

Kaitaliinasta ruukunsuojus

IMG_0902

IMG_0906

IMG_0919

 

Minulla on vähän liian monta rautaa tulessa. Viisi keskeneräistä käsityötä, tunteikas työviikko ja juoksuputkikin päällä. Tällä viikolla tekstiilikierrätys vinkkini onkin siis erittäin nopea, keväinen ja varsin simppeli. Onneksi joskus simppelit työt saavat sen suurimman ilon.

Löysin perintölaatikoista pari vanhaa kaitaliinaa. Vaikka pidän väreistä, en ole kuitenkaan pöytäliinaihmisiä, tai edes kaitaliinaihmisiä. Raidallinen liina on sitä paitsi jopa minunkin mielestäni hieman liian väärän värinen. Jotain niille oli kuitenkin tehtävä ja Piipadoossa näin joku aika sitten vinkin tehdä vanhasta liinasta käsityökori. Minä ulkoistin korit terassille ja näin sain pari rumaa muovista ruukkua piiloon.

Ensin ommellaan lyhyet päät yhteen. Tämän jälkeen alareuna kiinni, ja sinne voi ommella vielä “kolmiot” jos haluaa syvyyttä. Minä ompelin, ja näin pyöreä likainen ruukkulautanen istuu paremmin. Näillä ei myöskään ole niin väliä jos sisältävät kahvitahroja tai jos ja kun haalenevat auringossa.

 

Antaa haalistua, ehkä jopa paranevat siitä.

 

IMG_0922

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *