Kevätjuoksut

IMG_1028IMG_0760

IMG_0954

 

Elämässä tarvitsee säännöllisin väliajoin muutoksia. Minä pistin tilin sileeksi ja viikon sisällä kannoin kotiin uudet juoksukengät, kameran ja puhelimen. Sen jälkeen olen juossut, pysähtynyt välillä ihailemaan luontoa kameran etsimen läpi ja juossut lisää. Nousen aamuisin ylös jotta pääsen juoksemaan töihin auringon herättäessä luontoa.

 

Päivällä hypin töissä tauolla hyppynarulla ja juoksen iltapäivästä vielä vähän lisää. Aktiivisuusranneke kiittää yleensä jo heti kotiin päästessä, tai viimeistään siinä vaiheessa kun pelastan lapseni viidettä kertaa puusta alas.

 

IMG_0956

IMG_1022

IMG_1034

Pärjään yleensä vähällä. En haaveile uusista tavaroista useinkaan ja enemmänkin tuskastun siitä jos tarvitsee ostaa jotakin uutta. Nyt kuitenkin uudet keveämmät juoksukengät ovat saaneet minut innostumaan aivan uudella tavalla. Keveillä jaloilla juoksu tuntuu lähes lentämiseltä ja ajatus kirkastuu. Uskaltaa sanoa ääneen ne mielessä vaivanneet asiat ja hartiat tuntuvat keveämmiltä kuin aikoihin. Uni maistuu paremmalta ja kroppakin kiittää.

 

 

Niitä uusia kännykkäkuviani sieltä juoksulenkeiltä voi seurata Instagramin kautta @mehukekkerit. Muistakaa myös käydä äänestämässä Kesän kuuminta blogia Blogiringin sivuilla, äänestäjien kesken arvotaan kesäkattaus!

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Minäkin ostin keväällä elämäni ensimmäiset juoksukengät ja ehkä siitäkin johtuen juoksukärpänen ehti puraista. Nyt olen potenut pari viikkoa varvastani, saa nähdä kauanko menee vielä. Kroppa ei ainakaan kiitä, kun ehtii syödä enemmän herkkuja… Ehkä sitten loppukesästä!

    1. No nimenomaan, silloin kun ei ehdi juoksemaan niin kroppa ei todellakaan kiitä! Minulla oli talvella pari kuukautta taukoa monien sairastelujen jälkeen, mutta nyt tuntuu kuin olisi päässyt uuteen vauhtiin. Ei muuten kannata aloittaa kesällä juoksemista kuumimpaan aikaan, vaan aamulla tai illalla juokseminen on paras.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.