| | | |

Tiikerit mekoissa

IMG_5481

IMG_5477

IMG_5475

IMG_5491

IMG_5458

 

Olen yrittänyt päästä eroon Mätsäävien Mekkojen -syndroomastani. Syndrooma on erittäin vaikea, eikä siihen ole keksitty selvää ulospääsyä. Mitä isommat juhlat, sitä pahemmat oireet. Ja niihin tosi isoihin juhliin on mätsättävä toki koko perhe.

 

Kun edelliset parit juhlat oli onnistuneesti juhlittu eripari mekoissa, en saanut pidettyä ompelusormiani hallinnassa enää lapsien sedän valmistujaisiin. Tiikerit olivat aiheuttaneet riidan jo kangaspaketin saapuessa kotiin. Nyt ompelin tiikereistä mekot molemmille lapsille, ja tavoistani poiketen yllätin jopa mieheni mekkojen valmistuessa reippaasti ennen juhlien alkua.

 

Aina kaikki ei kuitenkaan mene kuin olisi suunniteltu. Ennen ensimmäistäkään sovituskuvaa oli toinen mekko uinut pissapotassa ja toinen malli ei juuri suostunut yhteistyöhön. Tällä kertaa mekot mätsäsivät toisiinsa vain viisi minuuttia sovitusvaiheessa, sekä nyt juhlien jälkeen ne makoilevat tyynesti pyykkinarulla. Suuri kolaus syndroomalleni, iso voitto parantumiselle.

 

Onneksi käyttöhetkiä tulee vielä. On kevätjuhlaa, ylioppilasjuhlia ja äitienpäivää. Ei meillä tehdä mekkoja kaappiin roikkumaan. Ei varsinkaan näitä pehmeitä tiikereitä.

(Vinkkinä muuten, että nämä keltaiset on nyt Noshilla alennuksessa)

 

IMG_5476

IMG_5450

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Kivalta näyttää mekot! Ja vaikka aihe on hurja niin kokonaisuus ei, nuo tiikerit siis meinaan 🙂 Onko noshin kankaat yleisesti hyvälaatuisia?

    1. Kiitos Tiina kommentistasi! Itse tykkään Noshin kankaista, ovat sileitä ja todella pehmeitä. Eivät siis nukkaannu kovinkaan helposti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *