| | |

Kesämekot kierrättäen

IMG_5514

IMG_5522

IMG_5549

 

Tällä viikolla olen suunnannut katseen jo kesään. Huiviompeluista ylijäänyt vanha mekon yläosa kaipasi tuunaamista, ja löytyipä kaapista vanha hamekin saksittavaksi. Lasten kevättakit eivät ole vielä edes leikattuja tai loppuun asti suunniteltuja mutta jotenkin kesämekot kiilasivat tiensä ompelupöydälle. Ehtii ne takit viimeistään syksyksi vielä ommella.

 

Leikkasin vanhasta hameesta vyötärökaitaleen mekon miehustaksi. Hameen vuori päätyi toisen mekon vuoriksi ja oikeastaan muuta yhteistä teemaa tai väritystä näillä mekoilla ei sitten olekaan. Naruolkaimet, kesäinen mieli ja hulmuavat helmat. Aurinkolasit vain päähän ja kesää odottamaan!

 

IMG_5518

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *