| | |

Berrypickereilla aamu nousuun

IMG_5066

IMG_5055

IMG_5061

IMG_5064

Aamuisin emme juuri puuroja keittele. Leipäkin on tylsää ja yksipuolista pidemmän päälle, ja jostain lapset innostuivat muroihin. Kauppojen murohyllyt ovat kuitenkin täynnä sokeria, erikoista mainontaa ja sokeria. Ne täyttävät hetkellisesti, mutta niillä ei jaksa kovin pitkälle. Vuosi sitten löysimme Lapsimessuilta Berrypickerin, kotimaisen luomun ja sokerittoman sarjan aamu-, väli- ja iltapaloihin.

 

Lapset ovat ihastuneet mustikkamuroihin. Yksinkertainen nopea aamureseptimme on mustikoita pakkasesta, kauramaitoa ja Berrypicker muroja. Välipalalla jäisiä marjoja, maustamatonta (kaura, soija) jugurttia ja Berrypickerin Pöperöä. Itseasiassa se on minunkin suosikkini, ja pöperöpusseja löytyy myös työpaikan kaapista mikäli aamupalaa ei ehdi syödä kotona.

 

Tässä ihan viime päivinä Berrypicker on näköjään uudistanut tuotteensa ja sivunsa, ja Pöperön nimi on vaihtunut Tuorepuuroksi. Sitähän se on, vähän kai kuin tuorepuuroa tai mysliä ilman rusinoita. Se sisältää jauhettuja marjoja, minä rakastan puolukan makua. Mukana on myös vatsalle täydellistä pellavansiemeenrouhetta, sekä toki sokeria nolla.

 

Huono puoli Berrypickereissä on niiden saatavuus. Olemme löytäneet tuotteita vain yhdestä kaupasta kaupungin toiselta laidalta. Berrypickerillä on myös nettikauppa, ja ainakin aiemmin sieltä piti tilata kerralla isommat erät. Nyt uudistuksen jälkeen saatavilla on näköjään pienempiäkin määriä, mikä on meidän kannaltamme aivan loistavaa. Suosittelen testaamaan, mikäli haluaa vaihtoehdon ylikansallisille sokeroiduille muroille tai puuroille. Mitä teillä syödään aamuisin?

 

Similar Posts

5 Comments

  1. Mustikkamuroissa näytti olevan hedelmäsokeria, mutta ei taida olla mitään hurjia määriä? Meillä lapset syö aamuisin puuroa. Välillä mustikoilla, kotitekoisella marjasopalla tai kaupan soseella. Isompi syö monesti (äitin mallin mukaisesti) mummun hillon kera, siinä en pidä sokeria niin pahana, kun aitoa marjaa on myös kunnolla. Minä kaipaan väliin niitä leipäaamuja (jogurtin, hedelmän tms. kera), mutta lapsille maistuu puuro yllättävän hyvin. Pienempi olisi ollut tänäänkin lisää vailla, mutta jatketttiin sitten leivällä. 🙂

    1. Lisättyä sokerisokeria ei taida olla, ja murot ei kyllä maistu erityisen makeilta. Meillä lapset varmaan eläisivät leivällä jos ei muuta tarjoisi (mies välillä unohtaa että on muutakin kuin leipää). Minä varmaan syöttäisin näille enemmän puuroa, mutta Isosisko ei ole koskaan kunnolla suostunut syömään sitä. Siihen saisi niin erilaisia variaatioita 🙂

    1. Ollaan kokeiltu Talk-muruja jossain vaiheessa! Nekin kyllä menee muroina, se on ihan totta. Ei hassumpia itsellekään kun niihin tottuu 🙂

  2. Meidän vilja-allerginen tykkää kyllä syödä hänelle sopivia puuroja. Tällä hetkellä on menossa muroinnostus. Urtekramin gluteenittomat luomu maissihiutaleet ovat sokerittomia ja itsekin olen niihin tykästynyt. Ovat hitusen paksumpia kuin tavan cornflakesit, mutta minusta maukkaita. Myös SunFlakes merkin tattarimaissihiutaleita syödään, niissä on vähän sokeria mutta ei kyllä maistu mitenkään yltiömakeilta. Kumpiakin löytyy hyvin kaupoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.