| | | | | |

Mekkotehdas aikuisille

IMG_5691

IMG_5689

IMG_5695

 

Kevään odotetuin kirjauutuus käsityökirjoissa on ehdottomasti Mekkotehtaan toinen kirja, ja tällä kertaa hienot naiset ovat ottaneet työkseen mekot aikuisille. Loistava idea, sillä jokainen kaipaa välillä uusia mekkoja omaan kaappiinsa.

 

Osaan itse muokata kaavoja suuntaan jos toiseenkin, mutta myönnän omaavani heikon kohdan käsityökirjoille. Myös niistä vanhoista hyvistä kirjoista saa aivan loistavia vinkkejä, ja Mekkotehdas valloitti meidän perheen jo ensimmäisellä kirjallaan. Kirjastosta se on koko ajan lainassa, ja niin varmaan tulee olemaan tämä toinenkin. Tästä löytyy mekkoja niin nuorille kuin vanhemmillekin naisille, oikeastaan malleja joka makuun.

 

Mallien suunnittelu, kuvat ja tunnelma jatkavat ensimmäisen kirjan loistavassa laadussa. Kaavoja löytyy aikuisille kooissa 34-46, eli aivan varmasti suurimmalle osalle jotakin mielenkiintoista. Itse olen aivan myyty loistaviin kuviin, tunnelmaan ja monipuolisille kaavoille. En oikein osaa edes päättää mistä kaavasta aloittaisin. Hyviä peruskaavoja on helppo muokata, ja sitä Mekkotehtaassa on jälleen myös ajateltu. Mukana on toki juuri muokkausvinkkejä, asusteita ja vähän ruokaohjeitakin. Todellinen hyvän mielen kirja!

 

Pikainen esittely myös videolla, jossa näkyy koko kirja pikaisena selauksena. Tässä on kirja  jota voin suositella niin aloittelijalle kuin vanhemmalle konkarillekin, aivan loistava inspiraation lähde. Kiitos Mekkotehdas ja kuvaaja Krista Keltanen!

 

 

* Kirja on saatu blogiyhteistyönä

Similar Posts

5 Comments

  1. En osaa käyttää mekkoja, mutta tämä kirja voisikin olla hyvä inspiraatio opetella sitä ja ommella itselle 🙂 Aiempi kirja on aivan ihana ja niistä kauniista kuvista saa valtavasti intoa ompeluun.

    1. EIhän sitä tarvitse ommella mekkojen pituuksia, vaan voi tehdä tunikoita tai paitoja samoilla ohjeilla 🙂

  2. Kiitos esittelystä 🙂 Oli kiva nähdä kirja selailtuna, kun on vasta kantta ja paria yksittäistä kuvaa päässyt näkemään.

  3. Tässä melkein alkaa tehdä mieli ryhtyä ompelemaan. Vaikka en ikinä ole mitään ommellut. Koulun käsityötuntien jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *