| |

Neulottu jämälankapipo

 

IMG_4450

Kuukausi takaperin alotin neulomaan kaksivuotiaalle talvipipoa. Ilman ohjetta neulottuna mitoitus sattui hieman pieleen ja pipo olikin lopulta loistava vastasyntyneelle. Uutta pipoa varten kaivoin loputkin jämälangat esiin, nämä ovat siis edelliseltä neulomiskaudelta eli noin seitsemän vuoden takaisia seiskaveikkoja.

Neuloin raidat ihan ilman suunnitelmaa. Pipon ympärys on 112 silmukkaa ja koko pipo on neulottu kaksi oikein-kaksi nurin neuloksena. Sopii päähän kuin päähän.

Kaksivuotias EI-lapseni oli pipoon yllättävän tyytyväinen. Hän ei oikeastaan suostu käyttämään nyt mitään muuta pipoa, joten saan olla tyytyväinen kun vastaus on jotain muutakin kuin Ei. Onneksi ostin pinkkejä lankoja seitsemän vuotta sitten.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.