| | | |

Jumppatossut

IMG_3442

 

Välillä käy niin, ettei suutarin lapsilla ole kenkiä tai ompelijan lapsella tossuja. Kuulemma jumpassa pitää olla tossut, kun kaikilla muillakin on. Näin myöskään sukat eivät kastu muskarin aulassa ja varpaita ei tarvitse kipristellä liian pienissä vanhoissa tossuissa.

Ompelin nämä nopeasti kymmennen pyytämisen jälkeen vanhalla kaavallani. Leikkasin sitä samaa vanhaa nahkahametta vähän lisää, ja tällä kertaa jätin tossut vuorittamatta. Sen sijaan ompelin kuminauhan varteen jotta pysyvät jalassa reippaassa hipassakin.

Tulokseksi sain ruttuiset tossut ja äärimmäisen onnellisen lapsen. Aina ei tarvita blingblingejä tai erikoisia tehosteita, kunhan on vaan ne tossut jotka pysyvät jalassa. (Ja keräävät näköjään kaikki kissankarvat)

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.