| | | |

Luomu Murua

IMG_2426

IMG_2562

IMG_2427

IMG_2636

IMG_2585

IMG_2615

 

 

Ihastuin loppusyksystä Murun ja Vanja Sean luomuneuloksiin käsityömessuilla. Messujen jälkeen tilasin vielä lisää heidän verkkokaupastaan, koska no innostuin. Ja innostuin hieman lisää.

Nämä kankaat eivät kuitenkaan ole jääneet kaappiin marinoitumaan. Aivan mahtavat karhut pääsivät joulun tienoilla lahjoiksi sukulaisten ja ystävien lapsille, ja vinkkauspuput pikkusiskolle jo mekoksi. Violetti pupuperhe sen sijaan pääsi työn alle viikonloppuna. Myös tämä oli oiva kangas lahjaompelukselle, ja yksivuotias lasten serkkutyttö sai siitä paidan. Myös omat tytöt pääsivät kankaasta jaolle, ja oikeastaan koko metri tuli kulutettua täysin.

Olen ymmärtänyt, että nämä neulokset myös neulotaan Suomessa. Laatu on aivan mahtavaa, pehmeää ja silti jämäkkää. Kestää pesun ilman mitään moitteita, ja on myös todella kätevä ommeltava. Violettiin pupuperheeseen ostin samalla täysin mätsäävän resorin, ja pitkään mietin paitoihin jotain koristeita. Joskus yksinkertainen on kuitenkin parasta, ja tällä kertaa päätin antaa kaiken kunnioitukseni kuoseille.

(P.S. Siellä Murun ja Vanja Sean verkkokaupassa on nyt ale!)

Similar Posts

5 Comments

  1. Tästä inspiroituneena kaivoin oman messuostoskankaani myös esiin ja surauttelin jotain. Huomenna näkee sitten että tuliko hyvän kokoinen vai ei. Mulla on ollut aiemmin Murun kankaita ja oletin että tuokin oli minkä ostin messuilta mutta hitsi vieköön, se näyttääkin olevan Vanja Sea!

    1. Norsis mutta onko sillä väliä onko se Murua vai Vanja Seaa, molemmat kyllä yhtä laadukkaita! Ja kyllä, minulla on jemmassa vielä Vanja Seaakin odottamassa oikeaa inspiraatiota 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *