|

Kestohedelmäpusseja

IMG_1719

IMG_1728

IMG_1730

 

Olen yrittänyt säästää kotiin kertyvää muoviroskaa jo jonkin aikaa. Tuntuu että projekti ei edennyt mihinkään, ja mieskin kaipasi tarkempia ohjeita hedelmien pakkaamiseen kaupassa. Jotain sellaista insinöörillekin helppoa ja selkeää tapaa toimia ekologisesti. En oikein keksinyt sopivaa hedelmäpussikangasta, ja projekti vaan jäi.

Joulun alla kävin nopeasti käsityöyrittäjien messuilla, jossa ongelma sitten ratkesi. Satuin bongaamaan Kipriikan kestohedelmäpusseja, ja esittelyn jälkeen rakastuin täydellisesti neljän pussin settiin. Ne on pakattu omaan käytännölliseen pussiin, joka sisältää vielä poletin ostoskärryjä varten. Näin pussi voi roikkua kärryjen edessä koko kauppareissun, ja pussit on helppo ottaa käyttöön hedelmäosastolla. Ei myöskään tarvitse kaivella kolikoita aina kaupan pihassa paniikissa, poletti on pussien mukana kätevästi. Jokaisessa pussissa on oma vetonaru josta ne voi sulkea, ja sivussa vielä erillinen paikka viivakooditarralle.

Vaikka teen paljon itse, on joskus aika kuitenkin ostaa myös muiden ideoita ja töitä. Mietin sitä aikaa joka minulla menisi kankaan tilaamiseen, ompelemiseen, pikkunippeleiden ja kiristysnyörien pähkäilemiseen. On helpompaa ostaa käsityöläiseltä joka tekee näitä sarjatyönä, ja mielelläni maksan myös tästä laadukkaasta suunnittelutyöstä. Kipriikka on itselleni aivan uusi tuttavuus, mutta tiedän ainakin mistä seuraavan kerran täydennän kestohedelmäpusseja.

Mitenköhän ihmeessä kaikesta muusta muoviroskasta pääsee eroon?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.