| | |

Uudenvuoden hyvät teot

Moni lahjoittaa joulukorttirahansa hyväntekeväisyyteen. Me kuitenkin pidämme perinteestä lähettää joulukortit, ja työllistämme Postia tässä asiassa toivottavasti myös ensi vuonna. Sen sijaan en ymmärrä rahojen ampumista taivaalle parin vilkun takia. Uutta vuotta voi juhlia myös ilman melua, roskia ja paniikissa sinkoilevia eläimiä.

Tästä syystä päätimme tänä vuonna heittää rahat taivaan sijaan hyväntekeväisyyteen. Emme ole aiemminkaan ostaneet raketteja, mutta tänä vuonna päätimme kuitenkin budjetoida jonkinlaisen summan uuden vuoden aloittamiselle. Sen sijaan että ampuisimme rahat minuutissa taivaalle, päätämme yhdessä mukavan kohteen ja suuntaamme rahat sinne.

Armoton googlauskaan ei tosin tuonut vastausta siihen, paljonko suomalainen perhe kuluttaa raketteihin rahaa. Ja koska tarkkaa tietoa ei ole saatavilla, päätimme annettavan summan lopulta itse. Haastankin nyt teidät miettimään rahojen käyttöä uutena vuotena. Tai no poimikaa edes ne roskat vaikka sen naapurinkin puolesta?

Nämä neljä pussia täyttyivät vartissa vuosi sitten, kun päätimme tehdä aamulenkin läheiselle kentälle. Toivottavasti torstain aamulenkki ei ole yhtä surullinen näky.

Similar Posts

2 Comments

  1. Mahtavaa! Olet ehkä tietämättäsi liittynyt roska päivässä-liikkeeseen. Me keräämme roskia, pidämme ympäristön puhtaana ja nyt jätimme väliin surutulitteet. Katso ihmeessä roskapaivassa.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *