-Supersuositut käsityöohjeet

Teippikuusi (Blogiringin joulukalenteri)

 _c_joulukalenteri2014_

IMG_1518

IMG_1520

IMG_1502

 

Tänä vuonna päätimme Blogiringin perheblogien kanssa tehdä yhteisen joulukalenterin. Kalenterin luukuista paljastuu askarteluvinkkejä, ja perheiden perinteitä ja vähän kaikkea mitä lapsiperheissä vain voi ennen joulua puuhailla. Meillä käytössähän on ensimmäistä kertaa aineeton kalenteri jonka tein farkun taskuista, ja sieltä on nyt viikon aikana paljastunut vähän kaikenlaista puuhaa.

Aivan ensimmäisenä päivänä teippasimme lasten kanssa seinään kuuset. Iso kuusi on aikuisten, ja pienemmät kuuset on kummallekin lapselle omat. Toisena päivänä hieman koristelimme kuusia, ja eräänä päivänä askartelimme lasten kanssa kuusien alle lahjapaketteja. Osa paketeista on harmiksemme tosin tippunut jo sohvan taakse.

Nämä kuuset olivat halpoja ja metsiä säästäviä. Teipit ostin Teippitarhan osastolta Käsityömessuilta, ja ne maksoivat yhteensä 10 euroa. Listalla on vielä kuusen koristeiden tekemistä, joulutähdet kuusiin ja ehkä hieman valojakin? Oma mielikuvitus on kaiken rajana, ja lapset tykkäävät. Niin tykkään minäkin, sillä ei ole pelkoa siitä että kissat kaatavat kuusta, tai että jalanpohjat ovat täynnä kuusenhavuja.

Lisää askarteluvinkkejä löytyy siis Blogiringin joulukalenterista. Eiliseltä voi käydä katsomassa Mama’s Diaryn jouluvinkit, ja huomenna taas kalenterin luukku avautuu Täyttä Elämää blogissa. Vielä mietimme tuommeko oikeaa kuusta sisälle ollenkaan, mutta ainakin nämä teippikuuset tuovat iloa koko joulukuun!

 

7.12

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kirpputorilöytöjä

  Kesäkuun pienen olohuoneen muodon muutoksen lomassa maalasimme myös tuulikaappimme. Vanha ei minkään beigen värinen maali oli kärsinyt hieman suurempiakin

Jouluiset sukat varpaasta varteen

  Monilla kutimet käyvät kuumina, kun on viimeiset hetket neuloa töitä lahjapaketteihin. Minun suunnitelmani eivät ole kaikki vielä täysin selvillä,

Kesän kuumin blogi?

  Tänä kesänä Mehukekkerit on ensimmäistä kertaa ehdolla Blogigaalassa. Kyseessä on Blogiringin Kesän kuumimman blogin äänestys, ja meitä voi käydä

Tyyny napeilla, ompeluohje

Kaupallisessa yhteistyössä Pfaff Suomi ja Kauniste, kangas saatu   Yksi blogin suosituimmista ohjeista on helppo ohje sisustustyynyn ompeluun vetoketjulla. Siihen