Lämpimät neulemekot talveksi

IMG_1193

IMG_1488

 

IMG_1486

 

Normaalisti kaikkiin juhliin minulla on joku pakkomielle tehdä tytöille mätsäävät mekot. Tällä kertaa yritin pitää näppini kurissa, ja tehdä mekot hieman erilaisemmiksi.

Kuten sanottua, lähti minulla vähän lapasesta uusien kankaiden suhteen. Toki tarvitsin jotain joulun mekkoihin, ja vähän jotain myös joululahjoihin. Huomaamattani innostuin kuitenkin paksuista neuloksista, ja varsinkin Murun ja Vanja Sean luomuneulokset jotka on tehty Suomessa saivat sydämeni väpättämään (ja lompakon tyhjäksi).

Isosisko sai Murun suomalaisesta luomuneuloksesta pupumekon. Tämä perusmekko on ollut päällä jo parissakin eri juhlallisuudessa, ja on siitä mukava että lämmittää enemmän kuin normaali trikoo. Neulos on mukavan pehmeää, ja vaikuttaa varsin laadukkaalta. Näitä ostin enemmänkin, ja mietinnässä on mitä mekkojen lisäksi vielä tekisin.

 

IMG_1422

IMG_1432

IMG_0960

Pikkusiskon mekko on Noshin luomuneuloksesta. Tähän tein jemmaajalle taskun, ja levensin helmaa aika paljon. Pikkusisko oli erittäin kuvauksellisella tuulella, ja voisin sanoa jopa onnistuneeni. Perusmekko menee moneenkin talvijuhlaan, ja on siis erittäin monikäyttöinen myös eri väristen sukkahousujen kanssa.

Huomasitteko, ei ole täysin mätsäävät mekot. Suoranaista itsekuria tämä vaati, mutta pystyin siihen!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

3 thoughts on “Lämpimät neulemekot talveksi”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Mehukekkerit On Käsityökekkerit

Tervetuloa Käsityökekkereille!

Olen käsitöiden rakastaja, mutta ne voi aina tehdä omalla tavallaan. Käsitöistä saa innostua, niitä saa vihata, niiden kanssa saa juhlia ja kekkeröidä. Saa meluta, kuunnella musiikkia, syödä hyvää ruokaa ja paikkailla vähän vanhaa.

Huivipanta kesän lapselle, ohje

  Lämmin #lakkikesäkuu kaipasi lapselle huivihattua. Tällekin päähineelle on monta nimeä, ja pikaisella googlailulla se on ainakin huivihattu, huivipanta, pantahuivi

Grillattu kukkakaali

  Tänä kesänä on vähän grillattu, sateessakin. Viime kesän suosikkimme munakoiso unohtui aivan täysin tänä kesänä kun päätimme kokeilla tuoreita