| | | | |

Salmiakki ja Ilves-mekot

IMG_1146

IMG_1218

IMG_1137

IMG_1142

IMG_1225

IMG_1238

Onneksi olin syksyllä pari kuukautta kankaattomana, sillä nyt on suoraan sanottuna lähtenyt aivan lapasesta. Ensin oli ne Käsityömessut, sen jälkeen intouduin neuloksista ja pian huomasin kantavani kotiin kankaita enemmän kuin puoleen vuoteen yhteensä. Onneksi inspiraatio on säilynyt yhtä hyvänä myös ompelun saralla, ja paljon on nyt ommeltukin. Osa menee lahjaksi ja niistä myöhemmin, mutta omat tytöt ovat saaneet myös osansa.

Noshin uutuuksista tytöt saivat pikaiset mekot. Toiselle ilvestä ja toiselle salmiakkia, ja sainpa minäkin osani vielä tuosta salmiakista. Yhteiskuva lapsista tuntuu olevan tällä hetkellä erittäin suuri haaste, ja olen onnellinen jos molemmat suostuvat edes pukemaan vaatteet päällensä. Kun mekot on sitten saatu päälle, voin todeta että ihan jees. Hyvä minä, huomaan oppineeni vuoden aikana ties mitä uutta ja mielenkiintoista. Ja mikä parasta, kangasmäärä on kuitenkin pysynyt samana vakiona. (Jos farkkupinoja ei lasketa)

 

IMG_1257

IMG_1140

 

 

Similar Posts

12 Comments

  1. Jälleen niin kauniit mekot. Ja supersuloinen PikkuSisko pantoineen! 😀

  2. Pikkusisko on viimeisessä kuvassa ilmettä myöten niin äitinsä näköinen, että voi mahdoton! 😀 <3

  3. Kauniit mekot! Ja miten se kuvaaminen voikaan olla aina niin työlästä… tiedän tuskan!

    1. Kiitos! Tämä kuvaaminen on todella työlästä. Hyvä kun isompi suostuu enää pukemaan edes näitä mekkoja, saati että saa vielä suostuteltua kuvaan. Huoh.

  4. Hei, ompas ihana tuo Ilves-kangas. Onko ompeluun hurahtaneella edes mahdollista olla “kankaattomana”? Itse en ole pystynyt =)

    1. No pystyin minä vajaat pari kuukautta, jonka jälkeen hurahdin taas. Huomaan että minulla on kausia tämänkin suhteen, joskus voi mennä helposti pari kuukautta ilman sen suurempia ostoja. Jos tosin kaappi on hyvällä täytöllä jo ennestään 🙂

  5. Voi jestas, miten suloiset pienet tytöt ja heidän vaatteet! Ihanasti oot kantannut tuon ilves-mekon kaula-aukon salmiakilla. Ja suloiset nuo hihan “puhvit”, sopii niin nätisti pienille tytöille. Ihanaa joulun odotusta sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *