- Veera Jussila

Liitutaulukuusi

 

_c_joulukalenteri2014_

IMG_1527

IMG_1528

 

Blogiringin joulukalenterin vuoro napsahti taas tänne, ja toisena kuusivinkkinäni on myös varisematon kuusi. Löysin sattumalta askartelukaupasta kontaktimuovin näköisen rullan liitutaulumuovia. Samaan pakettiin kuului vielä liidutkin, eikä hintakaan ollut mikään korkea. Paljon mieluisampi askarreltava kuin kaiken sotkeva maali.

 

Ostin vanerilevyjä joihin teippasin liitutaulumuovista päälliset. Kokeilin ensin taittaa teipin nurjalle puolelle, mutta vahva muovi ei siitä tykännyt. Niimpä annoin puun näkyä ihan sellaisenaan, ja leikkasin sopivan palan päälle teipattavaksi. Lapset ovat näistä varsin innostuneet, ja uusia kuusia ja muita olioita ilmestyy tauluihin päivittäin. Ja mikä parasta, saa edellisen piirroksen pyyhkiä itse rätillä pois.

 

Mustan kuusen lisäksi olohuoneeseemme eksyi se kuusen alkukin. Olen suunnitellut jo todella kivoja koristeita, mutta lapsen kanssa ei olla päästy nyt askartelemaaan, sillä joulukalenterimme on jäähyllä. Te voitte kuitenkin käydä katsomassa eiliset vinkit Mamma Mian blogista ja huomenna taas Minä, sinä ja hän blogista. Koko kuukauden luukut näkee kätevästi Blogiringin sivuilta kootusti, ja hyviä vinkkejä löytyy   erittäin paljon jo nyt. Toivottavasti viikonloppuna päästäisiin lasten kanssa jo hieman askartelemaan koristeitakin näihin kuusiimme, visiot on jo valmiina ja kierrätysideat mielessä!

 

IMG_1599

11.12

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Syksyn tunnelmat

  Toiset sanovat että syksy on tullut rytinällä. No onhan se, lasten ja koko perheen harrastukset pitävät viikkorytmin kasassa eikä

Kierrätyshaaste

    Päätimme Tyrnifarmari-blogin Jannican kanssa tehdä toisillemme haasteen. Molempien kaapista löytyi farkkuja, ja molempien kätköistä löytyi yllätyksiä. Tarkoituksena oli

Banaanidelfiinit

  Viime viikolla juuri ennen viisivuotiaan kaverisynttäreitä silmiini osui Instagramissa banaanista muotoillut delfiinit. Nopeat, helpot ja silti niin hassun hauskat