| |

Käyntikortit bloggaajalle

IMG_1610

IMG_1616

 

Käsityömessuilla käydessäni tajusin, että minullakin olisi hyvä olla omat käyntikortit. Siinä missä keräsin käyntikortteja mielenkiintoisilta myyjiltä, olisin samalla itsekin voinut jättää tiedon omasta bloggaamisestani. Kun paria viikkoa myöhemmin olin saman ongelman edessä eräissä juhlissa, päätin ryhdistäytyä oman markkinointini suhteen.

Tilasin itselleni kasan käyntikortteja Vistaprintiltä. Näitähän saisi ilmaiseksi ilman kuvaa tai omaa kustomointia, mutta kun kyse on omasta mainonnasta, päätin olla pihistelemättä. Onneksi minulta löytyi näppärästi kuvat käyntikortin molemmille puolille, ja näiden tekoon meni ehkä noin puoli tuntia. Valitsin hieman laadukkaamman kierrätyspaperin, ja värillisistä kuvistakin tuli pari euroa lisähintaa.

Yhteishinta 200 kortille toimituksen kanssa oli kuitenkin noin 18€, eikä mielestäni paha hinta ollenkaan. Seuraavaksi tehtävänäni on ommella korteille mukava kotelo, jotta pieni pakka pysyisi laadukkaana mukanani koko ajan. Harrastuksena tämä blogi pysyy minulla edelleen, mutta omaa harrastustaan voi silti myös markkinoida muillekin.

Käyntikortit ovat pieni osa, ja toinen pieni osa on ompelumerkit tekemissäni ompeluksissa. Ihan jokaiseen en niitä muista ommella, mutta yleensä ompelen viimeistään siinä vaiheessa jos myyn vanhoja vaatteita eteenpäin. Koskaan ei tiedä kuka niitä ostaa, ja kuka niiden kautta päätyy blogiini. Nytkin yksi ompelemani vaate on myynnissä läheisellä kirpputorilla jonkun muun myymänä. Outoa, mutta oikeastaan aika mukavaa että tekemäni vaatteet saavat kiertää perheestä toiseen.

Similar Posts

6 Comments

  1. Mulla on ollut 3.5v jonkunlaiset blogin käyntikortit, on ne ollut hyödylliset. Esimerkiksi jossakin tapahtumissa minne saa kutsun saattaa päätyä keskusteluun ihmisten kanssa, jotka haluaa käydä lukemassa blogia. Se on aika vaikeamuistaa se nimi ilman käyntsäriä.

    1. Nimenomaan tuon olen huomannut! Eihän sitä itsekään muista yhtään mitään ellei se ole kirjoitettuna johonkin ylös, ja parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan nämä käyntikortit 😀

  2. Hei!
    En tiedä oletko joskus kertonut, mutta kiinnostaisi kuulla mikä olet ammatiltasi/ teet työksesi? Jossain tekstissä olet viitannut koulutukseen tms.

    1. Hei werhoutuja, olen opiskellut vaatetusalaa ja kaupallista puolta. Tällä hetkellä teen toimistotyötä, jossa saan käyttää kummankin ammattini puolia. En kuitenkaan ompele työkseni, ja olen halunnut pitää ompelun mukavana harrastuksena.

  3. Minä ostin joskus sinulta (käytettyjä) tytölle ja juuri tänään annoin yhden eteenpäin ystäväni nelikuiselle vauvalle. Yksi pieneksi jäänyt unohtui vielä vaatehuoneeseen, kun en ole raskinut laittaa sitä pois, vaikka pieni onkin. Kiertämään pääsevät siis täältäkin kovan käytön jälkeen. 🙂

  4. Kauniit käyntikortit! Mie en ollut ajatellut hankkia blogilleni käyntikortteja, kunnes viime keväänä näin monessa blogissa kirjoituksia ilmaisista käyntikorteista. Tilasin Hääräämön käyntikortit, ja yllätyksekseni niille onkin ollut käyttöä. On ollut mukava huomata, että käyntikortin antaminen on ihan luontevaa, toisin kuin pelkäsin etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.