| | | | |

Kuusen koristeet kierrättäen

IMG_2066

IMG_2047  IMG_2051

Joulukalenterista on paljastunut kaikenlaisia mukavia askarteluita. Eräänä päivänä askartelimme pieneen kuusen oksaan koristeita, vanhoista kangaspaloista toki. Koristeet leikattiin villasta, farkusta ja puuvillasta. Lapsi leikkasi saksilla, ja valitsi napit. Hän sai myös itse koristella kuusen askartelujen päätteeksi.

 

Perintölaatikosta löytyneet tontut ovat kuusessa pienemmän mielestä keinumassa. Ohi mennessään tontut saavatkin aina vauhtia keinumiseensa, ja pari nappiaskarettakin on päätynyt jo kissojen iloksi. Tämä on aivan meidän näköisemme kuusi, ei voi muuta sanoa.

 

Kiitos myös kaikille sukulaisille ja ystäville joulukorteilla ilahduttamisesta. Lapset ovat olleet todella innoissaan, ja niin myös toki mekin. Kiitos!

 

IMG_2057

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *