-Supersuositut käsityöohjeet

Kuusen koristeet kierrättäen

IMG_2066

IMG_2047  IMG_2051

Joulukalenterista on paljastunut kaikenlaisia mukavia askarteluita. Eräänä päivänä askartelimme pieneen kuusen oksaan koristeita, vanhoista kangaspaloista toki. Koristeet leikattiin villasta, farkusta ja puuvillasta. Lapsi leikkasi saksilla, ja valitsi napit. Hän sai myös itse koristella kuusen askartelujen päätteeksi.

 

Perintölaatikosta löytyneet tontut ovat kuusessa pienemmän mielestä keinumassa. Ohi mennessään tontut saavatkin aina vauhtia keinumiseensa, ja pari nappiaskarettakin on päätynyt jo kissojen iloksi. Tämä on aivan meidän näköisemme kuusi, ei voi muuta sanoa.

 

Kiitos myös kaikille sukulaisille ja ystäville joulukorteilla ilahduttamisesta. Lapset ovat olleet todella innoissaan, ja niin myös toki mekin. Kiitos!

 

IMG_2057

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Ompelijan joulukuusi

    Jokainen ompelija tarvitsee itselleen joulukuusen. Voi tehdä itse koristeet pienimmistäkin tilkuista, tai kiireen vallatessa tehdä vain yhden jouluisen