| | | |

Joulukuvat ja joulumekot

IMG_1306

IMG_1373

IMG_1269

IMG_1184

 

Tänä jouluna tämä ompelija oli yllättävän ajoissa joulumekkojen kanssa. Otimme jopa jouluisia kuvia, jotka saimme liitettyä mukaan IsoSiskon askartelemiin joulukortteihin. Kuviin vaadittiin paljon huumoria, pari (kymmentä) hiuspantaa, kaksi joulumekkoa, yksi joululauluja laulava isä, kaksi tonttulakkia, lampaan talja ja pimeä marraskuinen sunnuntai.

Mekot ompelin kangasvaihtareilta saamastani punaisesta froteesta. Veikkaan froteen alkuperäksi Metsolaa tai Verson puotia, joku varmasti voi kertoa kumman mallistoon kangas on kuulunut. PikkuSiskon mekosta tuli enemmän kuin onnistunut, siitä tuli todellinen jouluherkku. Isosiskokin sai omaan mekkoonsa rusetin, jonka ompelin kiinni mekon taskuun.

Näillä on juhlittu jo erinäisissä yhteyksissä joulua. Näissä tullaan juhlimaan vielä lisää moneen kertaan, sekä toki myös tärkeimpänä jouluaattona. Lapset odottavat laulavaa joulupukkia enemmän kuin mahdollisia lahjoja, joita he eivät ole osanneet vielä edes toivoa.

 

IMG_1167

IMG_1161

IMG_1175

IMG_1153

IMG_1341

 

 

Similar Posts

4 Comments

  1. IHANIA! Toinen on niin neito ja toinen niin emäntä, ja mitä iloa ja leikkiä kuvissa. Ja mekot ovat herkullisen jouluisia.

  2. Metsolan taitaa olla:) Samaa kangasta oleva paita löytyy meidän kaapista ja on metsolan valmistuotantoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.