-Supersuositut käsityöohjeet

Joulukuvat ja joulumekot

IMG_1306

IMG_1373

IMG_1269

IMG_1184

 

Tänä jouluna tämä ompelija oli yllättävän ajoissa joulumekkojen kanssa. Otimme jopa jouluisia kuvia, jotka saimme liitettyä mukaan IsoSiskon askartelemiin joulukortteihin. Kuviin vaadittiin paljon huumoria, pari (kymmentä) hiuspantaa, kaksi joulumekkoa, yksi joululauluja laulava isä, kaksi tonttulakkia, lampaan talja ja pimeä marraskuinen sunnuntai.

Mekot ompelin kangasvaihtareilta saamastani punaisesta froteesta. Veikkaan froteen alkuperäksi Metsolaa tai Verson puotia, joku varmasti voi kertoa kumman mallistoon kangas on kuulunut. PikkuSiskon mekosta tuli enemmän kuin onnistunut, siitä tuli todellinen jouluherkku. Isosiskokin sai omaan mekkoonsa rusetin, jonka ompelin kiinni mekon taskuun.

Näillä on juhlittu jo erinäisissä yhteyksissä joulua. Näissä tullaan juhlimaan vielä lisää moneen kertaan, sekä toki myös tärkeimpänä jouluaattona. Lapset odottavat laulavaa joulupukkia enemmän kuin mahdollisia lahjoja, joita he eivät ole osanneet vielä edes toivoa.

 

IMG_1167

IMG_1161

IMG_1175

IMG_1153

IMG_1341

 

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

4 thoughts on “Joulukuvat ja joulumekot”

  1. IHANIA! Toinen on niin neito ja toinen niin emäntä, ja mitä iloa ja leikkiä kuvissa. Ja mekot ovat herkullisen jouluisia.

    Vastaa
  2. Metsolan taitaa olla:) Samaa kangasta oleva paita löytyy meidän kaapista ja on metsolan valmistuotantoa.

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Koululaisen oma huone

Taloa ostaessamme laskimme, että lapset tulevat jossain kohtaa samaan omat huoneet. Niiden pyytäminen alkoi viime syksynä, ja lopulta nyt parin

Palmikkopipo ja raitahuivi

  Tämän viikon vinkkinä on palmikot. En itse jaksa juurikaan lukea ohjeita, vaan suunnittelen työt omassa päässäni. Tai oikeastaan mies

Äitienpäivä

Tänään olisi varmaan oikea päivä pohtia mitä äitiys minulle merkitsee. En kuitenkaan ole tänään pohtimistuulella, vaan pelkästään juhlamielellä. Kävimme perinteiseen

Ohjeita asusteisiin itse tehtynä

Wikipedian mukaan asusteet voidaan jakaa kahteen kategoriaan. Niitä joita puetaan päälle, ja niitä joita kannetaan. Asusteet ovat siis vaatetukseen kuuluvia,