Suomen Kädentaidot -2014

Viikon päästä on taas vuoden messujen aika. Suomen Kädentaidot Tampereella ovat yleensä ne messut joita odotan eniten, ja joilla haluaisi vierailla vaikka kahtenakin päivänä. Parina viime vuonna messut ovat jääneet väliin, mutta nyt olen jälleen menossa suurella innolla. Vielä jokunen vuosi sitten kaipailin messuille enemmän kangasmyyjiä, mutta tänä vuonna ainakin Indie Fabricsin tyypit ovat tulossa kankaineen paikalle.

Messut tarjoavat kuitenkin enemmän kuin pelkkiä ostoksia. Ne tarjoavat tietoa käsitöiden trendeistä, uusia ideoita ja aikaa tavata tuttavia. Tänä vuonna messuilla on myös kässätreffit, jossa itse ajattelin käydä ehkä myös piipahtamassa ja kuuntelemassa todellisten käsityöbloggaajien mietteitä.

Tulkaa moikkaamaan jos törmätään! Kuvia ja mietteitä lupaan julkistaa heti messujen jälkeen, ja ideoita tullaan varmaan näkemään myös myöhemmin blogissa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.