|

Lasilyhdyt

IMG_0872

IMG_0870

 

 

Parisen viikkoa sitten näpertelimme kässämartoissa lyhtyjä vanhoista lasipurnukoista. Minulla jäi toiseen vähän etikettiäkin kiireessä, mutta onneksi askartelulla voi peittää pikkuviat. Tarvikkeet löytyivät erään martan kätköistä, ja lyhdyt syntyivät siinä pikkujouluja suunnitellessa. En ole pitkään aikaan ehtinyt normaaliin marttaryhmäämme, joten olen yrittänyt mennä edes kässämarttoihin.

Lyhdyt pääsivät heti etupihallemme. Ja marttojen vinkkien mukaisesti tuikut kävimme hakemassa uudesta kaupunkilaisen rautakaupasta, joka vihdoin saapui myös meidän kaupunkiimme. Vinkit hiekasta tuikun alla olivat jo vanhanaikaisia, sillä martatkin ovat näemmä siirtyneet jo led-tuikkujen käyttöön. Enpä olisi arvannut, mutta toisaalta säästöä sekin kun kynttilää ei tarvitse vaihtaa koko talvena, eikä hyvällä tuurilla monena talvena. Ei pala kissojen viikset, ja lyhdyssä ei ole niin tarkkaa jos lämmin oikea tuli ei paistakaan.

Näiden pitsien takaa se led-tuli on ihan yhtä hyvä. En olisi uskonut.

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *