-Supersuositut käsityöohjeet

Villahousujen aatelia

 

 

IMG_0652

IMG_0722

 

 

Yksi Kädentaidot-messujen parhaimmista löydöistä oli itselleni odottamaton taituri. Jostain hallista yhtäkkiä eteeni avartui kasa villahousuja ja patoja. Kuosit täydellisen yksinkertaisia, ja värit hieman retroa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Lähempi tarkastelu osoitti hinnan olevan jopa hieman liian alhainen kaiken sen työn jälkeen.

JohannaK Design valmistaa tuotteiden kankaat itse villalangasta. Tuotteet myös ommellaan samassa paikassa, ja näin ollen villahousut ja paidat ovat oikeasti kotimaista käsityötä. Villa ei ole pehmeää merinovillaa, mutta ei se kuitenkaan ole liian kovaakaan. Pesuohjeiden mukaan loraus etikkaa pehmentää villaa mukavasti, eikä meillä lapsi edes maininnut koko asiasta.

Minä ostin yhdet housut. Kotona tajusin tyhmyyteni, olisihan toinenkin ansainnut samanlaiset. Nettisivujen ja tekemäni haastattelun perusteella paikanpäällä sain myös tiedon, että häneltä voisi tilata villakankaita ihan kankaanakin. Mahdottomat rajallisuudet siis näin ompelijan näkökulmasta, ja minä olen täysin myyty. Jos teillä on vielä villahousujen tai paidan mentävä aukko lapsen vaatekaapissa, näitä minä suosittelen enemmän kuin mitään muuta. Olen edelleen totaalisen ihmeissäni tästä hienosta merkistä!

 

IMG_0723

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Bloggarit muodin kärjessä?

  Noin vuosi sitten Mehukekkereillä oli juuri alkanut vuoden mittainen tekstiilienkierrättämiseen liittyvä haasteeni, ja ensimmäisinä viikkoina syntyi matot jotka innostivat

Inspiroiva ja värikäs Lankamaailma

  On aina yhtä ilahduttavaa saada kutsu blogitapahtumaan, vaikka harvoin pääsen niihin paikalle. Tällä kertaa kun kutsu kuitenkin saapui Lankamaailman