| | | |

Virkattu iso kori

IMG_0141

IMG_0145

IMG_0140

Jokunen viikko kuukausi sitten aloitin tekemään lastenhuoneeseen uutta lelukoria. Tässä välissä taisimme myydä leluja kirpparilla, ja vaihtuipa lastenhuoneessa hieman järjestyskin. Kissat valtasivat korin ties miten monta kertaa, ja olohuoneen nurkassa majaileva muovinen paperikori alkoi hieman ärsyttää sieltä sohvan nurkasta katseltuna.

 

Lopulta siitä tuli iso kori. Siis iso kori.

Vähän turhan iso leluille, ja vähän turhan iso niille kissoillekin. Mutta toisaalta kahvojen kanssa niille paperiroskille aika näppärä. Ja sieltä se lopulta saikin oman paikkansa, olohuoneen nurkasta kasvin ja akvaarion vierestä.

Seuraavaa kertaa varten opin taas vähän lisää. Pienempikin kori riittää, ja joskus olisi fiksua lukea niitä ohjeita.

 

Similar Posts

4 Comments

  1. No eihän tää oo isokaan! Kuvittelin sun kommentin perusteella jotain hehtaarikoria 🙂

    1. Niin tai ehkä minä kuvittelin tekeväni pienen ja söpön, ja siitä tulikin hieman isompi. Meidän sohva on kyllä järjettömän kokoinen, ja tuo kori vetää helposti yhden lapsen. Mutta saipahan kulutettua matonkudetta 🙂

    1. Moikka, taisin tehdä tämän jonkun Molla Mills kirjan ohjeen pohjalta, mutta omilla mitoilla. Eli vain pyöreä pohja, josta sitten virkataan ilman lisäyksiä tuo koriosa. Yllättävän helppo! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *