-Supersuositut käsityöohjeet

Lundian tuunaus

Yhteisellä lomallamme otimme eräänä helteisenä päivänä pensselit käteen anopin kaitsiessa lapsia. Maalasimme olohuonettamme hieman uuteen ilmeeseen, ja samassa rytäkässä päätimme vaihtaa järjestystä. Homma jäi kuitenkin puolitiehen lomien päätyttyä, ja meidän jäädessä miettimään mihin sijoitamme television.

Kuukauden harkinnan ja mittailujen päätteeksi (tänä aikana lapset oppivat sanan Yle Areena, mutta unohtivat Pikku Kakkosen suorat lähetykset täysin) päätimme kokeilla television sijoittamista kirjahyllyyn. Koska hylly on vanha Lundia, aina sekaisin ja hieman jopa ruma, oli sille tehtävä jotain. Kirpparilta bongasin pari mustaa hyllylevyä, ja isomman lapsen kanssa maalasimme valkoisia levyjä neljä lisää.

kirjahylly tuunaus IMG_7363

IMG_7360

Insinöörin kauhuksi muutin aakkosjärjestyksessä sijaitsevat kirjat värijärjestykseen. Siellä ne nyt ovat, tyylikkäästi imetysoppaat, ompeluopukset ja väitöskirjat vieri vieressä. Olisin kelpuuttanut Lundiaan myös laatikoita tai ovia, mutta lähiseuduilla ei ollut niitä myynnissä sopuhintaan. Ovilla olisi ehkä saanut järjestystä rikottua sen verran, että värien mukana järjestäminen ei olisi ollut tarpeen. Nyt miehen on siis vain opittava missä mikäkin kirja sijaitsee. Samaa en kuitenkaan vaadi lapsilta, joten heidän hyllynsä saa rehoittaa yhä puoliksi lattialla. Tämä Lundian uusi ilme maksoi noin 20€, ja minä tykkään. Ehkä mieskin kohta heltyy.

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Oman pihan satoa

  Joku aika sitten selasin vanhoja blogitekstejäni, ja huomasin että kaksi vuotta sitten minulla oli haave omasta pihasta. Pihan keskellä

Uudet valkoiset

Helle on ollut jopa nautinnollista. En valita ollenkaan, eivätkä lapsetkaan. Pyöräilyä, uimista, kirpputoreja, eväitä kesken retken ja päiväunien unohtamisia. Kesälomalla

Pehmolelun Ompeleminen Kirjan Tyypit

Kuinka ommella pehmoleluja?

Ompelin jo reilu vuosi sitten setin pehmoleluja empatianukeiksi Hämeenlinnan lastenkulttuurille, josta niitä toimitettiin kirjojen ja muiden tarvikkeiden kanssa päiväkoteihin. Nuket

Satokauden kasvis-juustopaistos

  Näyttää siltä, että kotipihoissa oli tänä kesänä hyvä satokausi. Pääsi kyllä kastelemaan, mutta satoakin saatiin auringon avulla hyvin. Meille