| |

Lundian tuunaus

Yhteisellä lomallamme otimme eräänä helteisenä päivänä pensselit käteen anopin kaitsiessa lapsia. Maalasimme olohuonettamme hieman uuteen ilmeeseen, ja samassa rytäkässä päätimme vaihtaa järjestystä. Homma jäi kuitenkin puolitiehen lomien päätyttyä, ja meidän jäädessä miettimään mihin sijoitamme television.

Kuukauden harkinnan ja mittailujen päätteeksi (tänä aikana lapset oppivat sanan Yle Areena, mutta unohtivat Pikku Kakkosen suorat lähetykset täysin) päätimme kokeilla television sijoittamista kirjahyllyyn. Koska hylly on vanha Lundia, aina sekaisin ja hieman jopa ruma, oli sille tehtävä jotain. Kirpparilta bongasin pari mustaa hyllylevyä, ja isomman lapsen kanssa maalasimme valkoisia levyjä neljä lisää.

kirjahylly tuunaus IMG_7363

IMG_7360

Insinöörin kauhuksi muutin aakkosjärjestyksessä sijaitsevat kirjat värijärjestykseen. Siellä ne nyt ovat, tyylikkäästi imetysoppaat, ompeluopukset ja väitöskirjat vieri vieressä. Olisin kelpuuttanut Lundiaan myös laatikoita tai ovia, mutta lähiseuduilla ei ollut niitä myynnissä sopuhintaan. Ovilla olisi ehkä saanut järjestystä rikottua sen verran, että värien mukana järjestäminen ei olisi ollut tarpeen. Nyt miehen on siis vain opittava missä mikäkin kirja sijaitsee. Samaa en kuitenkaan vaadi lapsilta, joten heidän hyllynsä saa rehoittaa yhä puoliksi lattialla. Tämä Lundian uusi ilme maksoi noin 20€, ja minä tykkään. Ehkä mieskin kohta heltyy.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *