-Supersuositut käsityöohjeet

Syksyn lapsi

IMG_9701

IMG_9709

Kaksi vuotta meni ihanan turhankin nopeasti. Siihen mahtui erikoin hyvä sunnuntaiaamiainen tuore vauva sylissä, vuoden mittainen kortisoonilla läträäminen, lääkäristä toiseen ravaaminen, puolen vuoden nälkä imetysdieetin muodossa, sekä lasten päiväkotiuran aloittaminen. Lapsen ruokavalio saatiin kasvatettua bataatista jo täysin normaaliksi leikki-ikäisen ruokavalioksi, ja se ihottumakin hoitui lopulta kuntoon tehokkaalla potattamisella.

PikkuSisko tunnetaan tuimista ilmeistään, palapelin kokoamistaidoistaan sekä mahtavasta keskittymiskyvystään. En tiedä mistä hän viimeisimmän on perinyt, ei ainakaan minulta. Mutta niin vaan hän onnistuu tunninkin keskittyen palapeliin, tai yhtä pitkän musiikkiesityksen seuraaminen onnistuu ilman ensimmäistäkään vastalausetta. Osaa hän kyllä onneksi ilmoittaa myös vastalauseensa. Pitkiä lauseita ymmärtävät muutkin kuin me vanhemmat, ja aina yhtä tehokas lattialle heittäytyminen toimii toki tilanteessa kuin tilanteessa.

Kakkuun mahtui hienosti siis kaksi kynttilää. Tai oikeastaan lapsen toiveiden mukaisesti kakku ei ollut ihan perinteinen kakku, mutta siitä lisää myöhemmin. Kaksivuotiaan kanssa on aika hauskaa!

 

IMG_9697

IMG_9694

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

1 thought on “Syksyn lapsi”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Joulun odotus

  Ennen lapsia en ollut ollenkaan jouluihminen. Töiden kasaantuminen jouluksi aiheutti jo stressin sinällään, saati reissaamiset ympäri Suomen sukulaisiin parin

Ekologisin vaate löytyy vaatekaapistasi

Välillä eteeni tulee keskusteluja, joissa tiedustellaan ekologisinta vaateyritystä. Halutaan siis ostaa mahdollisimman ekologinen ja eettisesti tuotettu vaate, ja kysytään mistä