| |

Rättiarvonta ja kirppisvinkki

Lupasin itselleni heinäkuun lopussa kaksi kuukautta ilman kangasostoja. Mikäli ostaisin aivan upouuden kankaan, olisin velvollinen ompelemaan jonkin tuotteen teille lukijoilleni arvottavaksi. Mikäli taas ostaisin kirpputorilta jotain kierrätysmateriaalia, olisin velvollinen arpomaan teille kestorättejä. Näin lupasin elokuun alussa blogin fb-sivuilla, ja toki tahdon olla lupaukseni arvoinen.

En ole ostanut uutta kangasta. En ole edes ostanut kirpputorilta mitään, päin vastoin. Olen menossa huomenna myymään, tarkan paikan näet blogin facebookista. Sen sijaan olen kuitenkin vastaanottanut kankaita. Äitini lahjoitti minulle kaksi isoa säkkiä farkkuja. Tämän jälkeen sain vielä täysin yllättäen postissa yhden Hukkapalan Hukkaa, jonka olin unohtanut ostaneeni jo viime vuoden joulukuussa. Eli kangasvarastoni eivät ole aivan täysin vähentyneet vaikka en ole itse nyt mitään ostanutkaan.

 

IMG_8370

IMG_8367

IMG_8363

 

Silti päätin nyt kuitenkin arpoa. Eli nyt lähtee KAKSI settiä kestorättejä, molemmissa on 8-9 rättiä ja kaikki hieman eri muotoisia ja kokoisia. Nämä on tehty omista jämäpaloista, eli käytännössä tilkkulaatikon antimista. Toisella puolella on luomupuuvillaista froteeta, toinen puoli jerseytä. Näitä voi pestä 60 asteessa, ja paranevat vain käytössä. Toimivat niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin lattiarättinäkin.

 

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän alle, facebookiin tai Instagramiin jonne kuva ladataan myös. Mitä useampaan paikkaan kommentoit, sitä enemmän arpoja sinulle kertyy. Kaikki ennen ke 10.9 klo.21.00 tulleet kommentit huomioidaan, ja otan yhteyttä heti arpomisen jälkeen. Onnea arvontaan, ja onnea minulle loppukuukaudeksi etten sorru ihan oikeasti 😉

Similar Posts

48 Comments

 1. Ehdottomasti mukana, saat kyllä mun puolesta sortua useamminkin 😉

 2. Huomaavaista muistaa lukijoita räteillä 😛
  Muakin häiritsee, miten paljon kaikkia ihania printtikankaita onkaan saatavilla. Siksi häiritsee, kun mulla ei ole ompelukonetta. Mut ehkäpä semmosen saapi vielä joskus hankittua 🙂

 3. Nyt olis kyllä sellainen palkinto mikä tulisi meille tarpeeseen 🙂
  Nim. Kaupan rätit kyllästyttää..

 4. Ei ole helppoa pysyä erossa kankaista. Ei minunkaan ole mitään pitänyt ostaa, mutta Noshin kutsuilta pari kangasta ihan vaan huuteli kuvastosta, että haluavat tulla tilatuksi. 😀

 5. Mukana näin vain yhdellä arvalla, ja onnea sinullekin omaan haasteeseesi! 😉

 6. Ehdottomasti mukaan, piristäisivät ankeeta keittiönsiivouspäivää kummasti tuollaiset 😀

 7. Mä NIIN tarvitsisin tuollaisia! 🙂 Oon jo suunnitellut purkinkin, johon tulevat kestorättini laitan. Tarkoitukseni oli virkata niitä, mutta projektien kasaantuessa kelpaisi paremmin kuin hyvin valmiit (ja vieläpä tosi kivan näköiset) rätit! 🙂

 8. mukana arvonnassa, kiitos! Ihania kestorättejä <3 ja ihana blogi 🙂

 9. Mukana arvonnassa! Ihania, hymyn huulille nostavia rättejä 🙂

 10. Voi että miten viehättäviä rätteja 🙂 ei voi jättää osallistumatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *