| |

Mekko lapsen toiveesta

IMG_8432

 

Kirpputorilla vaatteiden myymisen (meni muuten hyvin kaupaksi) lisäksi tähän sunnuntaihin kuului oleellisesti naapurin lapsen syntymäpäiväjuhlat. Niitä oli odotettu, ja niistä oli puhuttu. IsoSisko oli myöskin vaatinut minua tekemään ystävälleen lahjaksi mekon. Tarkalleen ottaen hän olisi halunnut sinisen kukkamekon, mutta sekä sinisen että kukkakankaan puutteessa hän valitsi kangakaapistani jotain ihan muuta. Napit hän valitsi lopulta myös itse, minä toki suoritin ompelun. Eikä tämä tainnut olla mekko, pikemminkin tunika. Meni siis ihan kuin Strömsössä!

 

Juhliin menijälle puimme päälle hieman sirkusta. Ainolasta kesällä ostettu sirkuskangas oli alunperin tarkoitettu pienemmälle sisarelle, mutta IsoSisko vaati siitä itselleen mekkoa. Sellainenhan siitä tuli. Taskuakin yritin änkeä huonolla tuloksella mukaan, joskus se kuosi on vain niin hyvä ettei sitä voi pilata tai sekoittaa taskulla. Tästä tuli heti lapsen oma suosikki, jota on ehditty käyttämään jo parikin kertaa ennen kuin olen saanut sitä kuvattua. Mitä parempi mekko, sen nopeammin se menee likaiseksi ja kuvat jäävät ottamatta 😉

 

IMG_8470

IMG_8462

IMG_8449

IMG_8448

IMG_8440

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *