|

Rannoilta järvien

IMG_7984

IMG_8005

IMG_8014

IMG_8016

IMG_8020

 

IMG_8029

IMG_8039

Instagramin kautta seuraajat huomasivat meidän matkustaneen viikonlopun aikana. Pakkasimme tarvittavan ja matkustimme lasten kanssa liian monella junanvaihdolla Itä-Suomeen. Kissa-una ja myyvä-una olivat siis viikonlopun kohokohtia lasten mielestä, sekä toki ehkä serkut ja mummot ja papatkin.

Me miehen kanssa taas nautimme treffeistä aivan kahdestaan, ja pääsimmepä jopa yöksi tunnelmalliseen hotelliin. Aivan kahdestaan. Kun syksy alkaa pikkuhiljaa tuntua jo luissa ja ytimissä, treffit säännöllisin väliajoin oman puolison kanssa pitävät mielen kuitenkin lämpimänä.

Lasten kanssa reissuun lähteminen vaatii aina ennakkosuunnitteluja. Kuitenkin lähes aina lähteminen kannattaa, niin nytkin. Kolme junan vaihto kahden aikuisen voimin ei tunnukaan enää missään kun siihen asennoituu lapsen innostuksella. Täysi juna ei haittaa, kun vartin matkan voi viettää vaikka vessassa tai sen jonossa. Ravintolavaunu jäi taas aivan toiseen kertaan sillä tälläkin matkalla maisemat ja eväät voittivat. Junassa vain on sitä tunnelmaa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *