| | | |

Hillametsässä

IMG_7632

IMG_7432 hillayhdessä kollaasihilla

 

Olen tyhjentänyt kangaskaappejani syksyn tarpeisiin. Ainolan hillakuosi muuntui paidaksi ja tunikaksi, ja ilmeisesti Metsolan sydämet taas hameeksi ja housuiksi. Tämä joustofrotee on marinoitunut kangaskaapissani jo yli vuoden, sillä pala oli vain noin 40cm pitkä enkä oikein tiennyt mitä siitä tekisin. Käsityöpiirissä innoistuin kuitenkin leikkaamaan sen suoraan käyttöön, ja varsinkin IsoSisko oli hameestaan erityisen onnellinen.

Oranssi vain sopii vihreään syksyyn. Ihanaa saada kangaskaappeja tyhjemmäksi, ja vanhat vaatteet odottavat jo kirpparille pääsyä. Katsotaan saisinko jotain nettikirppikselle asti, mutta veikkaan että suurin osa lähtee mukanani livekirpputorille myyntiin, ja halvalla lähteekin.

Similar Posts

2 Comments

  1. Ihania <3 Olen blogisi seuraaja monen vuoden ajan, joskin kommenttien osalta ollut hiljaisuuden puolella. Itselläni ei ole lapsia, mutta tekstisi ja käsin tehdyt asiat ovat kolahtaneet kyllä! Voi kun alkaisit tekemään vaatteita aikuisille, olisin jonossa ensimmäisenä 🙂 Napin ompeleminen itselle on kova haaste, joten ihanaa kun joku voi loihtia niin ihania vaatteita nollasta mitä sinä teet!

    1. Kiitos paljon! Naisille vaatteita tekee esim. Ommellinen, suosittelen kokeilemaan sieltä. Itse en halua ryhtyä yrittäjäksi, sillä tämän alan pienyrittäjiä on jo todella paljon ja massasta erottautuminen on hankalaa. Välillä teen ystäville tai heidän lapsilleen jotain pientä, ja toki sitten arvontoja blogissa. Mutta käy katsomassa se Ommellinen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.