Torstain toivo

Välillä huomaa eläneensä niin hyvän päivän, ettei sitä olisi vielä aamulla voinut kuvitellakaan. Kaikki naksahtaa vain kohdalleen ilman että tekee edes suuria ponnisteluja niiden eteen juuri sillä hetkellä.

– Aamun pikaliikuntana metsästin kissaa torstaiaamuna epätoivossa. Juuri kun olin menettänyt toivoni, käveli punainen Peto vastaan talon laidalla. Aamukävelyllä ollut kissa leppyi ruoka-astialle päästessään.

– Kesätyöntekijän hyvästelyihin kuuluu toki aina pullat. Hyvää pullaa ja omenoita siis kahvipöydässä.

 

IMG_6666

 

– Kaikkien yllätykseksi minutkin kukitettiin. Työsopimukseni uudistettiin samalla rykäyksellä, ja siirryin virallisesti toimiston puolelle. On onni olla mahtavassa työpaikassa!

– Kuljetusfirman hukkaama lapsen turvaistuin (kuka voi hukata turvaistuimen kokoisen pahvilaation, kysyn vaan?) luvattiin korvata lähettämällä uusi tilalle. Ilman sen suurempia pyyntöjä tai selvittelyjä.

– Blogin puolellekin riittää yhteistyökuvioita. Taas uusi haaste ja tarjous, tietää mukavia juttuja myös teille lukijoille.

– Työttömät nuoret olivat saaneet maalattua kerrossängyn vihdoin valmiiksi. Lasten ilme korvaamaton, kun kerroimme kerrossängyn saapuvan vihdoin kotiin.

– Iltapäivällä aurinko lämmitti kesän viimeisiä lämpöjä. Mikäs siitä nauttiessa lähes täydellisen päivän päätteeksi. Torstai on toivoa täynnä.

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

T-paitojen korjaaminen ja uudistaminen

Olen jo pitkään puhunut vaatteiden pidemmästä käyttöiästä. Puolisoni on sisäistänyt sen jo vuosia ja hän käyttää todella vaatteensa loppuun. Juuri

Leikkien lelukutsut

  Järjestin maanantaina ensimmäiset mitkään kutsuni. Lapsemme ovat oppineet pelaamaan pelejä, ja halusimme pelihyllyymme hieman vaihtelua, sekä kesää odottaen myös

Valokuvat esille

  Olen ollut nykyisessä työpaikassani nyt reilu kolme vuotta. Olen sen kolmen vuoden ajan vaihtanut työpistettä ja työpöytää kyllä säännöllisesti,

Retrokaappi

Olohuoneen pienen remontin jälkeen haeskelin lipastoa erilaisilta kirppiksiltä kuukauden verran. Pari kertaa hienot lipastot oli viety juuri nenän edestä, ja