-Supersuositut käsityöohjeet

Torstain toivo

Välillä huomaa eläneensä niin hyvän päivän, ettei sitä olisi vielä aamulla voinut kuvitellakaan. Kaikki naksahtaa vain kohdalleen ilman että tekee edes suuria ponnisteluja niiden eteen juuri sillä hetkellä.

– Aamun pikaliikuntana metsästin kissaa torstaiaamuna epätoivossa. Juuri kun olin menettänyt toivoni, käveli punainen Peto vastaan talon laidalla. Aamukävelyllä ollut kissa leppyi ruoka-astialle päästessään.

– Kesätyöntekijän hyvästelyihin kuuluu toki aina pullat. Hyvää pullaa ja omenoita siis kahvipöydässä.

 

IMG_6666

 

– Kaikkien yllätykseksi minutkin kukitettiin. Työsopimukseni uudistettiin samalla rykäyksellä, ja siirryin virallisesti toimiston puolelle. On onni olla mahtavassa työpaikassa!

– Kuljetusfirman hukkaama lapsen turvaistuin (kuka voi hukata turvaistuimen kokoisen pahvilaation, kysyn vaan?) luvattiin korvata lähettämällä uusi tilalle. Ilman sen suurempia pyyntöjä tai selvittelyjä.

– Blogin puolellekin riittää yhteistyökuvioita. Taas uusi haaste ja tarjous, tietää mukavia juttuja myös teille lukijoille.

– Työttömät nuoret olivat saaneet maalattua kerrossängyn vihdoin valmiiksi. Lasten ilme korvaamaton, kun kerroimme kerrossängyn saapuvan vihdoin kotiin.

– Iltapäivällä aurinko lämmitti kesän viimeisiä lämpöjä. Mikäs siitä nauttiessa lähes täydellisen päivän päätteeksi. Torstai on toivoa täynnä.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Helppo ohje sisustustyynyyn

Kuvalliset ohjeet kuinka ommella sisustustyyny vetoketjulla, siten että vetoketju jää piiloon. Tällä ohjeella moni on jo onnistunut, joten kannattaa kokeilla!

Ompelijan joulukuusi

    Jokainen ompelija tarvitsee itselleen joulukuusen. Voi tehdä itse koristeet pienimmistäkin tilkuista, tai kiireen vallatessa tehdä vain yhden jouluisen

Joulukuun tunnelmia

      Syksyn ollessa vauhdikas monelta osin, on myös joulukuu jatkunut vauhdikkaissa merkeissä. Olemme ostaneet ensimmäisen oman joulukuusemme, unohtaneet