Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Collegetakit

27.8.2014

IMG_7853

IMG_7787

IMG_7875

IMG_7888

 

Syksyisten päivien viiletessä huomasin lasten tarvitsevan jonkinlaisia paksumpia paitoja tai takkeja. Kaappeja siivotessani löysin Käpysen neonmeleeratun collegen, joka oli saanut rauhassa marinoitua kangaskaapissani jo lähes vuoden päivät. Leikkasin siitä molemmille lapsille takit hieman erilailla taskuilla, ja saipa PikkuSisko vielä housutkin samaa sarjaa.

Nyt voi ulkoilla lämpimästi. Collegetakit mahtuvat välikausivaatteiden alle paremmin ilman huppua, ja korkea kaulus suojaa kaulaa vaikka huivia ei olisikaan. Taskuun mahtui omenakin, Pikkusiskon taskuun vaikka kaksi. Tervetuloa vaan syksy!

 

IMG_7861

IMG_7800

IMG_7899

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.