| | | |

Aarrekid kankaista omat aarteet

IMG_7601

IMG_7583

IMG_7565

IMG_7555

 

Selätin vihdoin parisen viikkoa jatkuneen ompelujumini. Lapset kaipasivat kaappeihinsa paitoja, sekä vyötäröltä puristamattomia leggingsejä. Minä kaivoin kaapista Aarrekidin luomukankaat jotka ostin alennuksesta juhannuksen tienoilla, ja leikkasin kummallekin lapselle sopivat setit.

 

Kun kangas on Aarrekid tyyliinsä joustamatonta singleä, oli minulla hieman taas ongelmia etten tee liian tiukkaa pääntietä. Parin yrityksen jälkeen taisi ehkä suunnilleen onnistua, ja isompi lapsi suorastaan rakastui örkkimönkiäisten paitaansa. Housut ompelin myös Aarrekidin omasta raidasta, jonka olin alunperin suunnitellut miehen paidaksi. Mies ei sitä kuitenkaan kelpuuttanut, mutta onneksi lapsille kelpasi.

Samaa raitaa näyttäisi olevan myynnissä ihan vaatteinakin suoraan Aarrekidiltä, ja raitaa näytti tulleen myös punaisena. Ei olisi hassumpi sekään esim. joulumekossa! Meillä aiemmin käytössä olleet Aarrekidin kankaat ja niistä tehdyt vaatteet eivät ole menneet käytössä miksikään. Printti loistaa yhä kuin lähes uusi, ja pesunukkaa ei ole nimeksikään. Tokikaan kangas ei jousta niin paljon kuin jersey, mutta ei se tunnu lapsia haittaavan. Onneksi Aarrekid ei ole vielä julkaissut kauden uusia kankaitaan, joten minun kangasostolakkoni saa yhä jatkua.

 

IMG_7561

IMG_7541

Similar Posts

2 Comments

  1. Voi söpöydet, ihanat! Meillä on samaa printtiä poikien vaatteissa ja on todella tykätyt. Ihanan inspiroiva blogi sinulla, kauniita kuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *