| | |

Retrokaappi

IMG_7607

IMG_7622-crop

Olohuoneen pienen remontin jälkeen haeskelin lipastoa erilaisilta kirppiksiltä kuukauden verran. Pari kertaa hienot lipastot oli viety juuri nenän edestä, ja toisilla viikoilla taas mitään mielenkiintoista ei ollut edes näköpiirissä. Tällä viikolla mies kävi kuitenkin hakemassa uuden asuinkumppanin kotiin. Tämä on suoraan 60-luvulta hyvin säilynyt yksilö, joka juuri ja juuri sopii sille varattuun paikkaan.

 

En oikein vielä tiedä tykkäänkö vai rakastanko. Silmä ei ole tottunut vielä ajatukseen, ja tämän rinnalla lattia kaipaisi vielä enemmän kunnostusta ja ehkä jopa vaaleaa maalia. Sisään mahtuu kuitenkin hyvin tavaraa, ja tukevakin se on. Jatkan tuijottelua ja toisiimme tutustumista.

 

 

Similar Posts

5 Comments

 1. Hieno on! Ja taatusti kestää. Teidän tapettia olen kuolannut monet kerrat. Mistä se on ja mahtaakohan enää saada…?

  1. Moikka Tiina, tuo tapetti taitaa olla ruotsalaista Borås Tapeterin Hanna Werningin tuotantoa, täältä linkistä saattaa aueta enemmän

   https://www.borastapeter.se/fi/etsi-tapetti/mallistot/90

   Ostimme tuota vajaa kolme vuotta sitten, ja oli kauhea pohdinta siitä mitä noista Hanna Werningin tapeteista oikein haluan. Hieman tuo alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää, mutta toisaalta ollaan saatu vähän uudistettua kaikkea muuta tapetin ympäriltä, joten kestää se yhä katselua. Paitsi keittiönpöydän puolella joku on piirrellyt siihen uusia kuvioita 😉

  1. Kiitos Riikka! Kyllä minäkin siitä pidän, vaatii vain totuttelua. Ja kaappeihin käy vaan yksi avain, saa nähdä miten pitkään se on meillä tallessa 😀

 2. Kiitos linkistä. Se tosin tarjosi liikaa vaihtoehtoja! Laitoin muuten postia yksistä popoista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.