Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Raitoja rakkaudella

1.6.2014

Olen yrittänyt hivuttaa ompelun iloista väriä myös mieheni vaatekaappiin. Kun kuosivaihtoehtoina on raidat tai yksiväriset kankaat, sitä ajattelee, että maksaako tämä vaivan?

Kyllä se kuitenkin maksaa. Keväällä tekemäni hupparin lisäksi olen ommellut miehelleni myös nyt paitoja. Lyhythihainen t-paita valmistui jo talvella, ja kun kaava todettiin ihan käyttökelpoiseksi, muokkasin siitä vielä pitkähihaisen näin Suomen kesää ajatellen.

IMG_4200

 

Lauloimme onnittelulaulut räkä nenästä roiskuen. Kortin maalasi PikkuSisko, ja saimpa lahjaan mukaan myös pari avuliasta sukulaistakin. Kangasta meni kaapin perukoilta vajaa metri, mutta hyvin istuvana luomupaitana se maksaa itsensä takaisin. Onnea kulta, ja tervetuloa kotiompelimon vakiasiakkaaksi!

 

IMG_4196

IMG_4208

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.