| | | |

Kesähattuilua

Viikonloppu oli kuin luotu vesileikeille. Omenapuu valaisi koko pihamme valkoisilla kukillaan, ja lapsien kesävaatteet sai kaivaa kaapin perukoilta kunnolla käyttöön.

IMG_4021

IMG_4089

IMG_4061

IMG_4068

IMG_4086

Löysin sattumalta myös tilkkulaatikostani keskeneräiseksi jääneen tuunauksen, joka pääsi lopulta suoraan käyttöön. Oma vanha t-paitani päätyi isomman lapsen kesämekoksi, oli sopiva ilman sen suurempia lisämuutoksia. En muistanut syytä miksi se oli aikoinaan päätynyt tilkkukoppaan eikä käyttöön, joten lankojen päättelyn jälkeen lapsi sai sen heti päälleen.

 

Kaappien kätköistä löytyi myös anopin vanha lakana. En yleensä ole pinkin ystävä, mutta tähän rakastuin heti. En suoraan sanottuna tiedä miksi tämä ei ollut löytänyt tietään kangasvarastoihini aiemmin, mutta nyt se pääsi siltä istumalta lapsen kesähatuksi. Taisi rakastua lapsikin. Vihreä kesä kaipaa kaverikseen pinkkiä, ei sille vaan mitään voi.

 

IMG_4143

IMG_4132

IMG_4147

 

Similar Posts

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.