Blogikirppis

Vapun pyhäpäivinä päätin siivoilla kaappejamme. Paljon liian pieniä vaatteita lähti lasten serkkutytölle, mutta osan mekoista säästin myös teille. Paljon olette niitä toivoneet, ja nyt pieni erä mekkoja on myynnissä facebookin blogikirppiksellä. Tämä oli myös teidän toiveenne, toisena vaihtoehtonani oli Suoma Design kirppis.

Olen äärimmäisen huono hinnoittelemaan omaa työtäni, joten osassa tuotteista jätin hinnoittelun teille. Eli jotkut mekot ovat huutotuotteita, joita voi huutaa itselleen torstaihin 8.5 saakka. Kaikki huudot ja kyselyt mielellään tuonne kirppikselle, liittykää ihmeessä jos ette ole siellä jo. Mekkoja on varmasti tulossa sinne lisää, samoin kuin muita lastenvaatteitamme. Voin sujauttaa ostoksiinne lisäksi kestorätin tai pari lisukkeeksi, ja jos te tahdotte niitä enemmän, enköhän saa sellaisia tehtyä paketteina tuonne kirpparille myös.

IMG_3054 IMG_3050 IMG_3053

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.