Sankarillinen viitta

Perjantai-iltani ovat nykyään täynnä puhdetta ja ompelua. Joka viikko perjantaisin on ompeluaika, jonka teema vaihtelee toki viikottain. Tällä viikolla teemana oli ommella jotain, joka olisi Sankarillinen, Pinkki, Lennokas, Pyöreä, Muhkurainen, Sporttinen, Viehkeä, Kuuma ja Kasvava. Ompeluaikaa oli tuttu kaksituntinen, enkä minä älynnyt edes tarkastaa kankaan riittävyyttä etukäteen.

Kankaakseni valitsin siis Majapuun neuloksen, joka oli odottanut kaapissa jo ties kuinka pitkään. Sen kaveriksi itse värjätty vanha puuvilla, ja pitkään mietin nappien tai vetoketjun välillä. Haaveilin myös hupusta, mutta tasan 40cm pitkästä palasta ei riittänyt kuin kaulukseen.

IMG_2446

IMG_2410

IMG_2404

Tein siis Sankarillisen Pinkin viitan, Muhkuraisella kuosilla. Tämä Lennokas, Pyöreä ja Viehkeä viitta sopii niin aikuiselle kuin Kasvavalle lapsellekin, ja on ihan varmasti Kuuma. Sopii myös Sporttisen päivän jälkeen, tai vaikka aamulenkille kun aurinko ei vielä lämmitä. Ja mikä parasta, tämä sopii niin itselle kuin lapsellekin. Ensimmäinen yhteinen vaatteemme siis.

IMG_2453

IMG_2420

IMG_2460

IMG_2444

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

2 thoughts on “Sankarillinen viitta”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Neulottu jämälankapipo

  Kuukausi takaperin alotin neulomaan kaksivuotiaalle talvipipoa. Ilman ohjetta neulottuna mitoitus sattui hieman pieleen ja pipo olikin lopulta loistava vastasyntyneelle.

Farkkuessu

Tämän perjantain ompeluhaasteen aiheena oli kesäiset tuliaiset. Pääsin miettimään asiaa vasta iltapala-aikaan, ja oli korkattava ompelujuoma jo etukäteen inspiraation saamiseksi.

Huppari kotimaisesta joustocollegesta

  Kesällä ostin monta metriä kotimaista joustocollegea Käpyseltä. Halusin kokeilla kuinka hyvää laatua kotimainen joustocollege oikein on. Ja onhan se

Raitavillapaita

  Olen niitä jotka aloittavat neulomisen suuresta inspiraatiosta, mutta joille lopputulos tulee sivutuotteena. Tämä villapaita sai alkunsa noin vuosi sitten.