| | | |

Sankarillinen viitta

Perjantai-iltani ovat nykyään täynnä puhdetta ja ompelua. Joka viikko perjantaisin on ompeluaika, jonka teema vaihtelee toki viikottain. Tällä viikolla teemana oli ommella jotain, joka olisi Sankarillinen, Pinkki, Lennokas, Pyöreä, Muhkurainen, Sporttinen, Viehkeä, Kuuma ja Kasvava. Ompeluaikaa oli tuttu kaksituntinen, enkä minä älynnyt edes tarkastaa kankaan riittävyyttä etukäteen.

Kankaakseni valitsin siis Majapuun neuloksen, joka oli odottanut kaapissa jo ties kuinka pitkään. Sen kaveriksi itse värjätty vanha puuvilla, ja pitkään mietin nappien tai vetoketjun välillä. Haaveilin myös hupusta, mutta tasan 40cm pitkästä palasta ei riittänyt kuin kaulukseen.

IMG_2446

IMG_2410

IMG_2404

Tein siis Sankarillisen Pinkin viitan, Muhkuraisella kuosilla. Tämä Lennokas, Pyöreä ja Viehkeä viitta sopii niin aikuiselle kuin Kasvavalle lapsellekin, ja on ihan varmasti Kuuma. Sopii myös Sporttisen päivän jälkeen, tai vaikka aamulenkille kun aurinko ei vielä lämmitä. Ja mikä parasta, tämä sopii niin itselle kuin lapsellekin. Ensimmäinen yhteinen vaatteemme siis.

IMG_2453

IMG_2420

IMG_2460

IMG_2444

Similar Posts

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *