| |

Luomuhuppari miehelle

Uusien kankaiden ostoissa pyrin keskittämään ostokseni luomukankaisiin. Trikoita löytyykin eri kaupoista jo hyviä valikoimia, joten toki innostun aina kun uusia laatujakin tulee markkinoille. Tällä kertaa mies sai vihdoin pitkään toivomansa ohuen mutta laadukkaan hupparin Nosh Organicsin uusista luomucollegeista.

Nosh Organics julkaisi viime viikolla ensimmäisen naistenvaatemallistonsa, jonka innoittamana he julkaisivat myös sarjan ihania luomucollege neuloksia. Värejä löytyy mukavasti, ja college on ihanan napakkaa, mutta ei kuitenkaan liian paksua näin kesää silmällä pitäen. Meillä mies innostui laadusta heti, ja huppari syntyi hänen toiveidensa mukaisesti.

IMG_2031

IMG_2066

IMG_2069

 

Kaavoitin taskut erillisen sivusauman yhteyteen, ja mietin pitkään sopivia tikkauksia. Miehen työpaikalla on kuitenkin ankara insinöörien vaatetuskoodi, joten päätin jättää tikkaukset minimiin. Huppuun lisäsin korkean kauluksen, ja miehustan alla on alavara tuomassa jämäkkyyttä ja ryhtiä.

Mies oli lopputulokseen tyytyväinen, niin kuin olin kyllä minäkin. Kaava istuu todella mainiosti, ja väri sopii miehelle hyvin. Suunnittelen jo miehen vanhojen t-paitojen tuhoamista olohuoneen matoksi, joten lienee selvää että saan ommella miehelleni myös jatkossa lisää vaatteita.

Yhteistyössä Nosh Organics

IMG_2073

IMG_2077

IMG_2075

Similar Posts

3 Comments

  1. Kiitos 🙂

    Mieskin tykkäsi, pyysi jopa housuja tämän kaveriksi. Ehkä kohta päästään jo siihen, että saan pestä koneellisen pelkän oman tuotannon pyykkiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.