-Supersuositut käsityöohjeet

Ihanan pitkä perjantai

Pääsiäisen vapaat tulivat tarpeeseen. Parin kiireisen työviikon jälkeen pitkät vapaat ovat enemmän kuin tarpeen, ja me otamme niistä kaiken irti.

IMG_2283

IMG_2293

IMG_2297

Kevät on kauniisti juuri puhkeamassa kukkaan, samoin kuin PikkuSiskon sanavarasto. Kun reilun kymmenen sanan jälkeen uudet sanat alkavat lisääntyä kovaa vauhtia, ja sanat kakka, kurkku ja kukko ovat kiinnostavampia opeteltavia kuin Äiti, on kai jotain tehtävä. Meidän pääsiäisessä onkin siis tavotteina opetalla maaginen sana, ehkä myös jättää vaipatkin kokonaan pois, siten että hommat toimisi tiistaina vielä hoidossakin.

IMG_2307

IMG_2330

IMG_2333

IMG_2335

IsoSisko pääsi keväiseen makuun pyöräretkellä uusi hieno kypärä päässä, ja uudet kevätkengät vauhtia potkien. Hän pääsi myös sirkukseen, ja minä hyörin koko pitkän perjantain ompelukoneen edessä. Sain tehtyä rästihommia, ommeltua hyvällä flowlla ja illan ompeluhaastekin kaappasi minut mukaansa. Arvaatteko mitä näistä sitten lopulta syntyi kahdessa tunnissa?

IMG_2342

IMG_2354

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

5 thoughts on “Ihanan pitkä perjantai”

    • no hitsi, en tiedä yhtään missä vika. Se ei ainakaan näy minulla kommenttien valvonnassa tai asetuksissa mitenkään, koitan vielä selvittää josko google tietäisi jotain.

      Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Syksyn lapsi

Kaksi vuotta meni ihanan turhankin nopeasti. Siihen mahtui erikoin hyvä sunnuntaiaamiainen tuore vauva sylissä, vuoden mittainen kortisoonilla läträäminen, lääkäristä toiseen

Nopeat perunarieskat

    Alan ymmärtämään ruuhkavuosien merkitystä yhä enemmän ja enemmän. Kun arkisin ei ehdi kunnolla kauppaan saati edes pestä pyykkiä,