| |

Ihanan pitkä perjantai

Pääsiäisen vapaat tulivat tarpeeseen. Parin kiireisen työviikon jälkeen pitkät vapaat ovat enemmän kuin tarpeen, ja me otamme niistä kaiken irti.

IMG_2283

IMG_2293

IMG_2297

Kevät on kauniisti juuri puhkeamassa kukkaan, samoin kuin PikkuSiskon sanavarasto. Kun reilun kymmenen sanan jälkeen uudet sanat alkavat lisääntyä kovaa vauhtia, ja sanat kakka, kurkku ja kukko ovat kiinnostavampia opeteltavia kuin Äiti, on kai jotain tehtävä. Meidän pääsiäisessä onkin siis tavotteina opetalla maaginen sana, ehkä myös jättää vaipatkin kokonaan pois, siten että hommat toimisi tiistaina vielä hoidossakin.

IMG_2307

IMG_2330

IMG_2333

IMG_2335

IsoSisko pääsi keväiseen makuun pyöräretkellä uusi hieno kypärä päässä, ja uudet kevätkengät vauhtia potkien. Hän pääsi myös sirkukseen, ja minä hyörin koko pitkän perjantain ompelukoneen edessä. Sain tehtyä rästihommia, ommeltua hyvällä flowlla ja illan ompeluhaastekin kaappasi minut mukaansa. Arvaatteko mitä näistä sitten lopulta syntyi kahdessa tunnissa?

IMG_2342

IMG_2354

Similar Posts

5 Comments

    1. Moikka, joo haasteet on facebookin ompeluryhmässä joka perjantai. En juuri muihin haasteisiin ehdi osallistua, mutta nämä perjantaihaasteet on sellaisia mihin intoa yleensä riittää. Tai no vähintään joka toinen kerta 🙂

    1. no hitsi, en tiedä yhtään missä vika. Se ei ainakaan näy minulla kommenttien valvonnassa tai asetuksissa mitenkään, koitan vielä selvittää josko google tietäisi jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.