Ompelu - Pieneen laatikkoon

Arvonnan voittajat

Mehukekkereiden ensimmäinen arvonta on nyt suoritettu, kiitos avuliaan tukihenkilöni selvisimme siitä vallan nopeasti ja ilman excel-traumoja. Ylivoimaisesti suosituin palkinto oli kestorättisetit, joka ilahduttaa minua suuresti. Niitä voisin ommella teille ties kuinka paljon, sillä yllättäen se tilkkulaatikkokin paisuu koko ajan enemmän. Niitä settejä tullaan arpomaan siis myöhemminkin.

Ajatuksissani on myös ollut jonkinlaisen kirppisivun perustaminen tähän blogin yhteyteen. Sitä on minulta kyselty, ja sellaiseen tarvitsee kai tässä vastata. Olen kuitenkin sen verran laiska postittaja, että yleensä hoidan vaatteiden myymisen enemmänkin isompina paketteina, kuin ihan yksittäisinä tuotteina. Mutta harkitsen tätä vielä, enkä lupaa mitään.

Ja sitten niihin voittajiin, niitä tietojahan te tulitte tänne kärkkymään.

Ensimmäinen kestotiskirättisetti menee kommentoijalle Hippunen.

“Kahdella arvalla kestorättien arvontaan”

 

Toinen rättisetti menee lukijalle Unea.

“Onnea uuteen blogiin! Osallistun kahdella arvalla kestorättien arvontaan”

 

Sisustustyyny taas menee Jonna-Marille.

“Osallistun kahdella Arvalla sisustustyynyn arvontaan”

 

Punavalkoinen pipo lähtee postissa nimimerkille Mewämili

No KÄÄK! Ihanuuksia!

Saapiko osallistua kaikkien arvontaan,kun kaikki mieleisiä ja just sopivia? =D
(pinterest,bloglovin ja säpö,niin ei mikään mene huti postauksista varmasti :D )

FBhen palaan seuraajaksi taas huomenna ^_^”

 

Raitapipo pienellä kukalla taas lähtee kommentoijalle nimeltä Helen

“Yhdellä arvalla mukana ja raitapipoa toivon voittavani”

 

Ja viimeinen pipo taas Hannalle.

“Kolmella arvalla mukana. kahdella räteissä ja sitten yhdellä tuon alimmaisen pipan arvonnassa. ( lukija/sähköpostiseuraaja, facebook ja pinterest). Onnea uudelle blogille, kiva kun jatkat uudistuneena!”

 

Onnea kaikille voittajille, ja ilmoitattehan osoitteenne minulle sähköpostiin, niin saan paketit matkaan. Kiitos kaikille osallistuneille, ja erittäin kiva nähdä että suuri joukko lukijoita seurasi blogia myös tänne 🙂

Similar Posts

3 Comments

  1. Oi ihanaa nyt vasta hokasin että arpaonnea oli ollut mukana! Kerrankin voitin jotain arpajaisissa, yleensä en voita mitään 🙂 laitan kohta s-postia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.