-Supersuositut käsityöohjeet

Vegaaniset nopeat suklaapiparit

Kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä on ihan ok käyttää valmista piparitaikinaa. Nyt kun sitä löytyy myös maidottomana ja munattomana, niin sen parempi. En siis soimi itseäni pakastealtaan reunalla, enkä varsinkaan ketään muitakaan.

Tänä vuonna vihdoin tajusin, että pelkkä pipari ei enää riitä. Onneksi Tiktokissa nuoret innostuivat täyttämään piparitaikinaa toffeella, joten minäkin sain idean kokeilla suklaapiparikeksejä. Ohje on niin helppo, etten hyvälläkään omalla tunnolla voi kutsua tätä reseptiksi.

Nopeat Vegaaniset Suklaapiparit

Vegaaniset suklaapiparikeksit

Tein ohjeen myös Instagramiin videon muotoon. Jos se tuntuu luontevimmalta tavalta, niin suosittelen kurkkaamaan idean. Näistä kuvista pitäisi kyllä myös idea hahmottua.

Eli tarvitset paketin vegaanista piparitaikinaa, sekä noin 50 g maidotonta suklaata.

Sulata piparitaikina, ja jaa se veitsellä noin 20 yhtä isoon palaan. Paloittele myös suklaa pieniksi paloiksi, mutta ei murskaksi asti. Kaulitse tai painele taikinapala ohueksi, ja aseta suklaapala taikinan päälle. Taittele ja pyöritä taikinasta pallo, siten että suklaa jää taikinan sisään. Tärkeintä on pitää suklaa sisällä, eli pidä huoli ettei taikinaan jää reikää.

Painele lopuksi taikinapallosta pyöreitä keksejä leivinpaperille. Paista uunissa 200 asteessa (kiertoilma 180) noin 8-10 minuuttia. Minulle riitti tasan 9 minuuttia.

Nauti keksit lämpiminä glögin tai muun juoman kera!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Itse tehtynä

        Marttojen tämän vuoden mottona on “Elämä on parasta itse tehtynä”. Ja niinhän se on, eikös vaan?

Kestohedelmäpusseja

  Olen yrittänyt säästää kotiin kertyvää muoviroskaa jo jonkin aikaa. Tuntuu että projekti ei edennyt mihinkään, ja mieskin kaipasi tarkempia

Parhaat ja inspiroivat käsityöblogit

Kun nyt tässä #laatulokakuu hengessä olen listannut lanka- ja kangaskauppoja, pyydettiin minulta listausta myös käsityöblogeista. Ihan täydellisen listan laatiminen veisi