-Supersuositut käsityöohjeet

Neulehuoltokurssi Nurjassa

On ollut ilo huomata, kuinka neuleiden ja vaatteiden korjaaminen ja huoltaminen kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän. Sainkin mahdollisuuden pitää aiheeseen liittyen kurssin Tampereen lankakauppa Nurjassa nyt helmikuussa!

Neulehuoltokurssi

Kurssi järjestetään lauantaina 8.2.2020 klo 16.30-19.00 ja paikan kurssille voi ostaa Nurjan verkkokaupasta.

Neuleiden huoltamiseen painottuvalla kurssilla käydään läpi erilaisia tapoja paikata, parsia ja korjata rikki menneitä neuleita ja sukkia, sekä miten pidentää niiden käyttöikää. Eli siis paikataan ja parsitaan eri tavoin, kokeillaan neuleen / pinnan paksuntamista silmukoimalla, innostutaan miten vaihtaa resorit uusiin, sekä mietitään tapoja miten ja mihin käyttää purettua lankaa. Kurssilla kokeillaan myös erilaisia nukanpoistajia ja tapoja pitää neule hyvänä ystävänä pitkään käytössä.

Kurssiin kuuluu myös tietoa neuleiden pesemisestä ja muusta huoltamisesta. Kaikki kurssilaiset saavat mukaansa myös kirjalliset ohjeet. Kurssilla kuitenkin tehdään ja paikataan myös omia neuleita, ja niitä pyydetäänkin ottamaan mukaan. Opeltavat tekniikat oppii parhaiten kun niitä kokeilee itse samantien!

Toivottavasti nähdään siis Nurjassa!

Lisää kursseja?

ps. ja mikäli vastaava kurssi kiinnostaisi omassa lankakaupassasi, ota kauppiaaseen tai minuun yhteyttä, niin mietitään lisää!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

1 thought on “Neulehuoltokurssi Nurjassa”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kellohelman kaavoittaminen

  Minulta on pyydetty kesällä ompelemaan liehuvahelmaisia mekkoja. Olen aiemmin ommellut enemmänkin helmasta rypytettyjä versioita, joten lapsen toiveesta ajattelin helmaa

Kauluspaita arkivaatteeksi (sis. alennuskoodi!)

Yhteistyössä Named Luulin tietäväni jo tyylini ja kaikki siihen liittyvät printtitoiveenikin. Kun #paitamaaliskuu kuitenkin läheni, huomasin ostavani kukkakangasta kauluspaitaan. Kyllä,

Likaisen paidan tuunaus

    Likaisia paitoja löytyy varmaan muidenkin lasten vaatekaapeista. Sellaisia tahroja jotka ei vaan lähde pesuista ja sappisaippuoista huolimatta pois,