| | | | | | |

T-paitojen korjaaminen ja uudistaminen

Olen jo pitkään puhunut vaatteiden pidemmästä käyttöiästä. Puolisoni on sisäistänyt sen jo vuosia ja hän käyttää todella vaatteensa loppuun. Juuri ennen hänen syntymäpäiviään kävinkin läpi hänen vaatekaappiaan ja t-paitojaan.

Kaapista löytyi parikin todella rikkinäistä paitaa odottamaan leikkaamista matonkuteeksi, sekä pari pelastettavissa olevaa paitaa. Näihin vaihdoin sekä pääntien, että hihojen resorit. Lisäksi ompelin pari muuta jo työlistalla ollutta paitaa kaappiin vanhojen tilalle.

Resorin vaihtaminen

Tällä kertaa paitojen pääntien resorit olivat niin kuluneet, että koin parhaimmaksi leikata vanhat resorit kokonaan pois. Ihan täysin samoja resoreita ei löytynyt enää laatikostani, joten uudet resorien värit poikkeavat hieman vanhoista.

Ompelin siis vain uudet resorit tilalle. Kätevimmät tavat huolitella pääntie löytyy aiemmin tekemästäni postauksesta. Sieltä löytyy peräti seitsemän vaihtoehtoa, joten varmasti jokaiselle jotakin! Samat huolittelut tein siis myös hihojen resoreille.

Näin paidat saivat helposti uutta käyttöikää ja vuosia ainakin pari vielä lisää. Kätevää!

Sinua varten olen muuten nyt koonnut kaikki korjaus- ja paikkausvinkkini yhden sivun alle. Näitä on tulossa vielä lisää, ja sivulle pääsee kätevästi myös suoraan blogin etusivulta. Korjataan yhdessä vaatteita ja neuleita!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.