| | | | |

Lyhythihainen laatikkomekko

 

Entäs ne simppelit kesämekot? Sellaiset jotka voi sujauttaa rannalla uimapuvun päälle, ja pyöräillä kotiin kesäauringon kuivatessa. Tai ne, joilla voi kyykistellä niin rikkaruohojen seassa, kuin myös lasten kanssa pihaleikeissä tai jopa kaupungin vilskeessä aamutorilla.

Oi kyllä, niitä löytyy, ja vielä sellaisia joita voi ommella tunnissa!

Helpoin kesämekko on toki sellainen, joka antaa myöten, pitää ryhtinsä, sisältää simppelin kaavan ja vain vähän huoliteltavaa. Niin kuin tällainen simppeli kesätunika, johon helppoja kaavaoppeja antaa esim. Tehtaamo. Itse hieman muokkasin hihaa erilaiseksi, sekä pidensin roimasti helman mittaa. Malliltaan mekko on siis laatikko. Mekon pääntie on käännetty miehustakankaasta leikatulla “resorilla” nurjalle, ja tikattu päältä kaksoisneulalla. Kädentiet ja helma on tikattu kaksoisneulalla, ja muuten mekko onkin ihanan simppeli ja nopea ommeltava.

Mekon ystäväksi ja vyötärön korostajaksi sopii vyö jos toinenkin, tai grilliruokien jälkeen vyötä voi hivuttaa roimasta ylöspäin rintojen alle. Kaikki siis sopii tähän mekkoon!

Kangas on NOSHin Kukinto joustocollegena, joka on materiaalina mitä mainioin kesätunikaan. Tämän kaveriksi sopii tilaisuudesta riippuen joko huppari tai neule, ja viileällä ilmalla leggingsit vielä alle. Ja oman tyylini tuntien, kuljen tällä varmaan myös talvenkin läpi. Mihinkäs sitä kukkamekoista pitäisi talvella luopua?

 

Similar Posts

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.