| | |

Ompelumerkkien tilaaminen

Yhteistyössä Dutch Labels, ompelumerkit saatu

 

Säännöllisin väliajoin olen aina saman haasteen edessä. Käsitöissäni käyttämäni ompelumerkit uhkaavat loppua, ja taas olisi tilattava niitä lisää. Tällä kertaa kun Dutch Labelsista ehdotettiin yhteistyötä lahjakortin merkeissä, tilasinkin heiltä heti uusia ompelumerkkejä käyttöön.

Ompelumerkkejä tilatessa tärkeintä itselleni on nähdä tuleva lopputulos mahdollisimman tarkasti. Jokainen kerta pohdin värivalintoja todella tarkkaan, enkä tiedä olenko niihin kuitenkaan koskaan ihan tarpeeksi tyytyväinenkään. Siksi parasta on se, kun väreillä, fonteilla, merkin koolla ja erilaisilla lisäkuvioilla voi leikitellä vaikka kuinka pitkään ennen tuotteen siirtämistä ostoskoriin. Ja näin tein nytkin, leikin pitkään ja hartaasti!

 

 

 

 

Nämä ompelumerkit toimittanut Dutch Labels oli sopivan monipuolinen, helppokäyttöinen, nopea toimituksessaan ja kiittävä myös asiakaspalvelussaan. Ompelumerkkejä olisi ollut mahdollista saada myös omalla logolla varustettuna, tai tilata pesumerkintöjä ommeltavaksi suoraan sivusaumaan kiinni. Koska itse teen vain omaan käyttöön ja joskus lahjaksi, riittää minulle mainiosti pelkistetyt ja eri kokoiset ompelumerkit. Mutta kun yhdestä paikasta saa niin kokomerkit, pesumerkit ja ompelumerkit, sekä nyt myös nämä oman logon roikkolaput, on se toki erittäin kätevää ja helppoa.

Ommeltavien merkkien lisäksi tilasin ensimmäistä kertaa myös valmiiseen tuotteeseen narulla kiinnitettäviä, tuotteen viimeisteleviä roikkolappuja. Näihin latasin designin suoraan blogin vanhasta bannerista, ja näitä voikin sujauttaa lahjaan jos toiseenkin. Mukavan näppäriä, ja tuovat silti viimeistellyn fiiliksen aina myös lahjan saajalle.

Näitä kokoan nyt taas pinot purkkiin ompelupöydälle, liitän tuotteisiin kiinni. Samalla vien kasan vanhoja vaatteita ja logoja kirpputorille muistojen kera. Kohta joku muukin lapsi kulkee taas Mehukekkerit-logolla varustettuna.

 

Yhteistyössä Dutch Labels, ompelumerkit saatu

 

 

Similar Posts

One Comment

  1. Juuri tilasin uusia merkkejä. Mutta täytyy katsoa linkkisi seuraava tilausta varten. Minullekin on tosi tärkeä, nähdä jo etukäteen lopputulos ja kankaan laatu on tärkeä. Kiitos vinkistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.