-Supersuositut käsityöohjeet

Lapsen suunnittelema paita

silityskalvojen käyttö ja silitys

collegehousut taskulla ja collegepaita

harmaa collegepaita hippolavan edessä

 

Kuten kesän aikana on nähty, on IsoSiskosta tullut tarkka vaatteistaan. Salapoliisityön jälkeen sain kaivettua hänestä irti suosikkivärejä, mutta jotta käyttöön saataisiin oikeasti suosikkivaatteita, päätin antaa lapsen suunnitella itse oman paitansa.

 

Hänellä oli tarkka visio lopputuloksesta. Tällä kertaa käytimme jo kaapista löytyviä kankaita, ja neutraaliksi väriksi valikoitui Käpysen kotimainen joustocollege. Löysin vielä jostain hamstraamani silityskalvotkin, ja lopulta niistä tulikin kaiken juju.

 

Hieman vierastan itse tekstipaitoja, saati että olisi koko nimi kirjoitettu isolla eteen, ja tästä syystä sain suostuteltua lapsen tyytymään nimensä etukirjaimeen. Kaveriksi leikkelimme paperileikkurilla perhosia, jotka lapsi järjesteli paitaan ihan eri tavalla kuin mitä itse olisin tehnyt. Purin kieltä, mutta sain pidettyä näppini kurissa ja lapsi sai suunnitella paidan resoreita myöten itse.

 

itse tehty collegepaita

perhosia collegepaidassa

eskarivaatteita lapselle

 

Housut ompelin NOSHin joustocollegesta, ja taskuun tein saman jipon kuin aiemmin caprien lahkeisiin. Sain myös monia muita visioita kuinka voisin hyödyntää noita  silityskalvoja, ja ne ovatkin todella näppärä tapa tällaiselle appilikoinnista innostumattomalle. Eli leikellään vain haluttu muoto, silitetään ja sillä valmis. Nopeaa ja helppoa!

 

Tästä tuli siis lapsen oma paita. Ei minun, vaan lapsen. Ja sitä tämä on ollutkin, eikä näihin kuviin tarvittu suostutteluja.

 

lapsen suunnittelema asukokonaisuus

onni itsesuunnittelemassa paidassa

collegehousut ja paitasetti

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Ekologisin joulukuusi

Paljon on ollut puhetta ekologisista tavoista ja puiden kasvattamisesta. Itse yritän elää mahdollisimman säästeliäästi, niin rahapussia kuin luontoakin kohtaan. Se

Hot Socks Paris sukat ja höyrytys

  Harmauteen tarvitaan väriä. Paljon väriä, sellaista sekasotkua, silmiä hieman jopa kirvelevää ilottelua. Värikkäästä lankakerästä vielä värikkäämmät sukat.   Lankasatamasta

Torstain toivo

Välillä huomaa eläneensä niin hyvän päivän, ettei sitä olisi vielä aamulla voinut kuvitellakaan. Kaikki naksahtaa vain kohdalleen ilman että tekee