-Supersuositut käsityöohjeet

Lapsen suunnittelema paita

silityskalvojen käyttö ja silitys

collegehousut taskulla ja collegepaita

harmaa collegepaita hippolavan edessä

 

Kuten kesän aikana on nähty, on IsoSiskosta tullut tarkka vaatteistaan. Salapoliisityön jälkeen sain kaivettua hänestä irti suosikkivärejä, mutta jotta käyttöön saataisiin oikeasti suosikkivaatteita, päätin antaa lapsen suunnitella itse oman paitansa.

 

Hänellä oli tarkka visio lopputuloksesta. Tällä kertaa käytimme jo kaapista löytyviä kankaita, ja neutraaliksi väriksi valikoitui Käpysen kotimainen joustocollege. Löysin vielä jostain hamstraamani silityskalvotkin, ja lopulta niistä tulikin kaiken juju.

 

Hieman vierastan itse tekstipaitoja, saati että olisi koko nimi kirjoitettu isolla eteen, ja tästä syystä sain suostuteltua lapsen tyytymään nimensä etukirjaimeen. Kaveriksi leikkelimme paperileikkurilla perhosia, jotka lapsi järjesteli paitaan ihan eri tavalla kuin mitä itse olisin tehnyt. Purin kieltä, mutta sain pidettyä näppini kurissa ja lapsi sai suunnitella paidan resoreita myöten itse.

 

itse tehty collegepaita

perhosia collegepaidassa

eskarivaatteita lapselle

 

Housut ompelin NOSHin joustocollegesta, ja taskuun tein saman jipon kuin aiemmin caprien lahkeisiin. Sain myös monia muita visioita kuinka voisin hyödyntää noita  silityskalvoja, ja ne ovatkin todella näppärä tapa tällaiselle appilikoinnista innostumattomalle. Eli leikellään vain haluttu muoto, silitetään ja sillä valmis. Nopeaa ja helppoa!

 

Tästä tuli siis lapsen oma paita. Ei minun, vaan lapsen. Ja sitä tämä on ollutkin, eikä näihin kuviin tarvittu suostutteluja.

 

lapsen suunnittelema asukokonaisuus

onni itsesuunnittelemassa paidassa

collegehousut ja paitasetti

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kahden kerroksen puutalo

    Olen asunut ensimmäisen viikoni omakotitalossa. Kestää oma aikansa tottua uusiin ääniin, valoihin, talon henkeen ja oppia sen niksit.

Nyhtökaura-ohrasalaatti

  Sain viime viikolla napattua kaupan hyllystä paketin nyhtökauraa, tuota uutta Suomen lahjaa maailmalle. Kaura- ja papupohjainen “liha”, joka on

Kotimaisen ruuan gurut

  Kaupan ostoskärryjen täyttäminen on välillä salapoliisin hommaa. Ostamme kotimaista ja luomua, reilua kauppaa ja mahdollisimman paljon lähiruokaa. Tarkastan usein

Itse tehty vaalikampanja

  Kun ilmottauduin kesäkuussa kunnallisvaaliehdokkaaksi, halusin vaikuttaa kaupungin päätöksiin. Haluan yhä vaikuttaa niihin päätöksiin, jotka edelleen vaikuttavat jokaisen kuntalaisen elämään.