| | | | | | | |

Wetterhoffin talo ja uudistettu myymälä

wetterhoff myymälä hämeenlinna

pinkit langat ja tennarit

wetterin bloggaajabrunssi

 

Oman kaupungin lankakaupoissa on ollut viime vuosina vaihtelua. Onneaan kokeili uusi yrittäjä reilu vuosi sitten, ja tänä keväänä Wetterhoffin talon edestä lopetti pitkän uran tehnyt lankaliike. Oma suosikkini on kuitenkin pitkään ollut itse Wetterhoffin lankakauppa ja koko talo, ja jokunen viikko sitten lankamyymälä sai vihdoin kaipaamansa uudistuksen.

 

Kävin eilen talossa bloggaajille tarkoitetulla brunssilla, jossa oli jälleen hienoa päästä juttelemaan muiden alueen käsityö- ja lifestyle bloggaajien kanssa. Mikä ihana päivä käsitöiden ja muun keskustelun merkeissä sitä taas vietettiinkin. Paljon herkkuja, oltiin pukeuduttu melkein samiksiin Hupsistarallaa Terhin kanssa, sekä toki kaikki Wetterhoffin talon hienot  ja upeat yrittäjät, sekä heidän järjestämiensä työpajojen anti oli taas todella mieluisaa.

 

bloggaajabrunssi wetter

pehmolelut johanna k. design

wetter parolan rottinki

 

Talolla on siis pitkä käsityön historia, ja nyt sitä mainostetaan ylpeänä myös alakerran myymälässä. Lahja- ja sisustuspuoti on saanut uutta tilaa lankapuolen siirryttyä keskemmälle alakertaa, ja samoin lankapuoli sai nyt lisää lattia- ja hyllytilaa. Olen jo pariin otteeseen uudistukseen jälkeen käynyt hiplaamassa ja ostamassa kesäisiä virkkauslankoja, sillä sain jonkun suuremman innostuksen virkata kesälakkeja koko perheelle.

 

Wetterhoffin myymälä on painottunut kotimaisien tuottajien tuotteisiin ja nyt tarjolla on jopa Parolan rottingin tuotteita. Lankapuolella on toki Wetterhoffin omat langat joita löytyy mahtavat väririvistöt eri vahvuuksilla ja materiaaleilla. Tarjolla on toki myös paljon esim. sukkalankoja ja nyt myös jopa Tukuwoolia. Ja kaikeksi ihanuuksi asiakaspalautettakin kuunnellaan, ja minun sekä näköjään monen muunkin toiveesta odotan nyt kuumeisesti uuden Laine Magazinen erän saapumista myymälään.

 

Tällä kertaa lankojen ja muiden hiplaamisen lomassa onnistuin koruammattilaisten opastamana tekemään itselleni jopa langanohjaimen. Tästä ja muista päivän askarteluista lisää vielä myöhemmin, kun saan niitä kunnolla käyttöön. On ilo saada elää vahvassa käsityökaupungissa, jonka kulttuuria pidetään yhä yllä ja siitä ollaan aidosti ylpeitä. Kiitos Wetterhoff jälleen kerran, ja nyt on vielä hyvää aikaa aloittaa harjoittelu syksyn Hohtoneulonnan SM-kisoja varten! Ehkä lupaan tänä vuonna neuloa itsekin?

 

wetterhoff langat

wetterhoff myymälä

langanohjain

hupsistarallaa ja mehukekkerit

Similar Posts

8 Comments

  1. Moikka ja kiitos päivityksestä. Minulla jäivät nyt nämä bileet väliin kun olin Stadissa kirkon musiikkijuhlilla koko viikonlopun.
    Täytyisikö alkaa treenaamaan hohtoneulontaa varten?

    1. Minä ajattelin syksyllä osallistua, mutta eihän sun nyt tarvitse harjoitella! Itse en ole koskaan neulonut niillä valopuikoilla, mutta kuulemma niitä ei edes saa Suomesta. Mutta toisaalta, vain lahjattomat treenaa 😉

  2. Tämä oli kiva vinkki. Pitää sitten kesäkaupunkilaisena yrittää ehtiä kurkkaamaan, miltä uudistetussa myymälässä näyttää. Ja muuten, ihana tuo lintukuosi!

  3. Sulla onkin oikein kattava ja pirtsakka postaus tapahtumasta 🙂 Itse en ole vielä ehtinyt kun on mennyt illat lammasaitausta korjatessa ym. “kivaa”, haha. No jospa vaikka tänään illalla ehtisin…ehkä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *